Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Κατεπείγουσα συγκέντρωση της πλειοψηφίας κάλεσε ο Φ. Δημητριάδης - Τι θα συζητηθεί

Μια βδομάδα μετά το χειρουργείο επιστρέφει σε μια ώρα περίπου στα καθήκοντά του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας καλώντας για τις 9:30 μμ σε σύσκεψη την δημοτική του ομάδα εν όψει της αυριανής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Ο Φ. Δημητριάδης αν και...
ευρισκόμενος σε μετεγχειρητικό στάδιο και φυσιολογικά θα έπρεπε να βρίσκεται εκτός εργασίας πήρε την πρωτοβουλία και την απόφαση να επιστρέψει και μάλιστα δυναμικά πιθανόν εξ αιτίας της δυσάρεστης για την παράταξη και βέβαια για τον αντιδήμαρχο Σ. Κούγκα απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης το οποίο τον καταδίκασε με ένα χρόνο φυλάκιση και τώρα απειλείται με έκπτωση από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου.

Είναι προφανές ότι η σημερινή συγκέντρωση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας παρόντος του δημάρχου θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να εκδοθεί ανακοίνωση η οποία θα καλύπτει πολιτικά τον αντιδήμαρχο, θα χαρακτηρίζει την δικαστική απόφαση υπερβολική και άδικη τόσο σε σχέση με το αδίκημα καθεαυτό όσο και σε σύγκριση με άλλες περιπτώσεις αιρετών που με πράξεις ή παραλείψεις ζημίωσαν το δημοτικό ταμείο και εν τούτοις αθωώθηκαν.
Παράλληλα, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι ήδη άρχισαν διάφορα σενάρια να διακινούνται εν όψει των δημοτικών εκλογών μετά την δικαστική απόφαση. Σενάρια που θα αναφέρουμε σε επόμενη δημοσίευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: