Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα της Βέροιας κόντρα στην Εθνική Αργεντινής!

Ο κύβος ερίφθη! Χθες το βράδυ έγινε στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας η τελευταία προπόνηση της ομάδας μπάσκετ των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Βέροιας, η οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης στην Θεσσαλονίκη. Μόνο ευχαριστίες υπάρχουν για τον κύριο Παύλο Παυλίδη και τους εργαζόμενους του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας» που βοήθησαν την ομάδα σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας της.
Οι υποχρεώσεις των Veria Warriors ξεκινάνε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου για τη φάση των ομίλων, με  αντίπαλο την Αργεντινή. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ...
«Νίκος Γκάλης» (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η Palais des sports) στις 17:45. Η ομάδα του Θωμά Τούσα θα πρέπει να αντιμετωπίσει μέσα σε 14 ώρες και τον δεύτερο αντίπαλό της, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Χιλής. Ο  αγώνας θα  γίνει  στο  κλειστό γυμναστήριο της ΜΕΝΤ την Τρίτη  16  Ιουλίου στις 10:45. Στους αντιπάλους τους οι Βεροιώτες θα μοιράσουν φυλλάδια για τις ρίζες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κρασιά που αποτελούν ευγενική προσφορά του Οινοποιείου Μπουτάρη καθώς και  κομπόστες που προσέφερε η ΑΛ.Μ.ΜΕ.
Το Σωματείο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει την ικανοποίηση του για την αποδοχή της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ομάδας μας από την παγκόσμια ομοσπονδία παλαιμάχων  (FIMBA).  
Πληροφορίες σχετικά με το πρωτάθλημα μπορούν να αντλούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του τουρνουά http://www.maxibasketballthessaloniki2013.gr/ Θα υπάρχει επίσης και ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων, διαδικτυακά στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.livemedia.gr/album/793

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: