Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Χιλιάδες "ΟΧΙ" στη Νάουσα για να μην κλείσει το Νοσοκομείο - Ευκαιρία για να γίνει "ήρωας" ο Πασόκος Καραμπατσός

φωτογραφία από: inaoussa.gr
Δυο και πλέον χιλιάδες κάτοικοι της Νάουσας και της γύρω περιοχής πήραν μέρος στο χθεσινοβραδινό συλλαλητήριο για να μην κλείσε το Νοσοκομείο της πόλης που εξυπηρετεί χιλιάδες συμπολίτες.

Όλα δείχνουν ότι το Νοσοκομείο οδεύει στο...
λουκέτο στη βάση των επιταγών του Μνημονίου που υπηρετούν πιστά τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ. Όμως, ο δήμαρχος της Νάουσας Τ. Καραμπατσός, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, δε βρήκε λέξη να πει κατά του κόμματός του, να δηλώσει την αποχώρησή του από το κόμμα-ολετήρα μήπως και σώσει τώρα στο "και ένα" τμήμα της πολιτικής του αξιοπρέπειας.

Συνεπής στην αγωνιστική του γραμμή ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Σάκης Τσίτσης που ζήτησε το αυτονόητο: Να παραμείνει σε λειτουργία και πλήρως στελεχωμένο το νοσοκομείο και να εξετάζονται δωρεάν όλοι οι πολίτες.

Επίσης, μίλησε στην συγκέντρωση των πολιτών ο κ. Γώγος, στέλεχος της ΝΔ. Φαντάζομαι ότι τα όσα είπε θα τα μεταφέρει στους φίλους του βουλευτές της ΝΔ Ημαθίας.

Αυτό που ακούστηκε για πολλοστή φορά είναι ότι ο δήμαρχος απείλησε ότι το κλείσιμο του νοσοκομείου αποτελεί για τον ίδιο και το δημοτικό συμβούλιο "κόκκινη γραμμή" και αν συμβεί θα παραιτηθούν όλοι μαζί. Φαντάζομαι ότι αν το κλείσιμο αργήσει ένα εξάμηνο θα του έρθει του δημάρχου ως θείο δώρο αφού θα το παίξει και σούπερ αγωνιστής εν όψει της νέας εκλογής του Μαΐου του 2014 όπου θα είναι εκ νέου υποψήφιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: