Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Υπάκουα στρατιωτάκια του Σαμαρά ψήφισαν τις απολύσεις των συμπολιτών τους οι Τσαβδαρίδης- Βεσυρόπουλος και Μπατσαρά - ΑΞΙΟΙ

Το πολυνομοσχέδιο καρμανιόλα πέρασε χτες στη Βουλή ψηφιζόμενο και από τους τρεις κυβερνητικούς βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία. Οι Τσαβδαρίδης, Βεσυρόπουλος και Μπατσαρά υπάκουσαν στην διαταγή του Σαμαρά και έβαλαν πρώτα την καρέκλα τους που τους δίνει ένα δεκαχίλιαρο το μήνα και έστειλαν στην ανεργία χιλιάδες υπαλλήλους εκ των οποίων ορισμένες δεκάδες...
βρίσκονται στο νομό Ημαθίας και πολλοί εξ αυτών, για να μην πω οι περισσότεροι, ήταν και ψηφοφόροι τους. Ψήφισαν δηλαδή ΝΔ στις εκλογές και έστειλαν αυτή την "τριάδα" στη Βουλή.

Οι βουλευτές αυτοί λοιπόν έκριναν ότι πρέπει να απολυθούν γύρω στους 40 καθηγητές των τεχνικών Λυκείων για το καλό τους. Θα είναι προς όφελος της κοινωνίας της Ημαθίας αν απολυθούν οι σχολικοί φύλακες που μόνο στο δήμο Αλεξάνδρειας δεν ξεπερνούν τους δέκα. Θα αρχίσει η ανάπτυξη από Δευτέρα τώρα που προστέθηκαν κι άλλες θέσεις ανέργων στην πολύπαθη Ημαθία.

Κι όχι μόνο αυτό. Ανέβηκαν και στο βήμα της Βουλής, πήραν το λόγο και αντί να φροντίσουν να δικαιολογήσουν την ψήφο τους, να ζητήσουν ένα προκαταβολικό συγνώμη από τους συμπολίτες τους που τους στέλνουν στην ανεργία, αντί να σκύψουν το κεφάλι και να κάνουν ότι λυπούνται, με ύφος χιλίων καρδιναλίων και ως επαρχιώτες δικηγόροι που τους δίνεται δημοσιότητα για δυο λεπτά, "κατακεραύνωσαν" τον ...ΣΥΡΙΖΑ!

Ναι, ασχολήθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές της ΝΔ γιατί δεν κάνει προτάσεις. Δεν κάνει προτάσεις δηλαδή το πως θα απολύσουν με κομψότερο τρόπο. Δεν συζητούν τίποτα άλλο. Δεν βάζουν το κεφάλι τους να σκεφτεί μήπως υπάρχει κι άλλος δρόμος. Κάνουν ό,τι τους πει ο Στουρνάρας και η τρόικα. Στρατιωτάκια δηλαδή.

Δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό της Ημαθίας αλλά και της χώρας ολόκληρης που ανήκει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι κατώτερο των περιστάσεων. Βολεμένοι, χορτάτοι, μακρυά από την πείνα των συμπολιτών τους, χωρίς χρέη στις τράπεζες, με διακοπές και λούσα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους που βολεύτηκαν στα πολιτικά γραφεία τους, άνετοι.
Αυτοί οι άνθρωποι εκπροσωπούν τους Ημαθιώτες στη Βουλή, όχι αυθαίρετα αλλά με λαϊκή εντολή. Καιρός είναι οι Ημαθιώτες να αντιληφθούν το μέγεθος της βλακείας τους και της λάθος επιλογής τους και να ορθώσουν ανάστημα, να κρίνουν σωστά και προς το συμφέρον τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: