Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Προσβλητικός ο Τσαβδαρίδης τσακώθηκε με την Ζ. Κωνσταντοπούλου για λίγα λεπτά δημοσιότητας

Ο Λ. Τσαβδαρίδης περιχαρής με τον Γερμανό υπουργό
τοποτηρητή στην Ελλάδα Γ. Φούχτελ
Δε θα μπορούσε να γίνει με άλλον τρόπο διάσημος, έστω και για λίγα λεπτά, ο βουλευτής -αστραπή της Ημαθίας, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης και τσακώθηκε με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επιτροπή της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Η συμπεριφορά του απέναντι στην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άκρως προσβλητική και χαμηλού επιπέδου όπως φαίνεται και από τα πρακτικά που δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΦΑ.
Ο Λ. Τσαβδαρίδης υποστήριξε ότι...
είναι χάσιμο χρόνου να συνεχίσει η επιτροπή την έρευνα. Προφανώς ο ίδιος έχει πειστεί ότι όλα πάνε καλά, κανείς δεν ευθύνεται πέραν του Παπακωνσταντίνου και ότι η υπόθεση πρέπει να κλείσει μην τυχόν και πειράξει κανείς τον συνεταίρο του αρχηγού του, τον Βενιζέλο.
Ο βουλευτής- αστραπή κατέθεσε την άποψή του και αμέσως συνάντησε την αντίδραση τόσο του Θ. Δρίτσα όσο και την Ζ. Κωνσταντοπούλου.

Στην βουλευτίνα ο Ημαθιώτης βουλευτής της ΝΔ μίλησε με άκρως υποτιμητικό τρόπο επισημαίνοντας ότι με αυτόν τον τρόπο πρέπει να της μιλάει γιατί της αξίζει! Προηγουμένως η βουλευτίνα του είπε ότι δεν έχει αγωγή και ότι πρέπει να μιλάει στον πληθυντικό.

Διαβάστε τους διαλόγους της ντροπής που έχουν ως πρωταγωνιστή τον Λαζ. Τσαβδαρίδη


ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Σοβαρολογείτε, κύριε; Είστε τουρίστας εδώ. Είστε τουρίστας σε αυτή την υπόθεση όταν λέτε ότι είναι μόνο για χάσιμο. Πηγαίνετε στη Μύκονο!

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Εάν έχετε το θάρρος των λόγων σας να ανάψετε και το μικρόφωνο να καταγράφονται αυτά που λέτε κύριε, που ήρθατε δεύτερη φορά στην Επιτροπή και μας λέτε ότι είναι χρόνος για χάσιμο.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις υποδείξεις για το τι θα κάνω. Κατάλαβες;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Δεν ντρέπεστε λιγάκι;

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Να ντρέπεσαι εσύ γιατί είσαι αστεία.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ: Λαχαναγορά. Μην πάτε στη Μύκονο, πηγαίνετε στη λαχαναγορά.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Κύριε Δρίτσα, σας δίνω το λόγο.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Στο Κατμαντού, γιατί για το Κατμαντού είσαι.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ο κύριος ήρθε δεύτερη φορά στην Επιτροπή για να πει ότι είναι χρόνος για χάσιμο; Αυτούς βρήκατε να...

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Ξέρω πολύ καλύτερα τα πράγματα από εσένα που ήσουν πεντέμισι μήνες. Δεν ήρθαμε να πουλήσουμε τρέλα. Κατάλαβες;

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Το είδαμε. Τόσα ξέρετε. Να μιλάτε στον πληθυντικό, όπως ίσως δεν σας έχει μάθει η οικογένειά σας, διότι αγωγή προφανώς δεν έχετε.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ: Έτσι σου αξίζει να σου μιλάω και θα σου μιλάω στον ενικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: