Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Θα πάρω την ομάδα και θα φύγω- Ώρα καλή- Κλάμα τα παπαγαλάκια της Βέροιας

Υπάρχει μια παροιμία που λέει: "Θύμωσε ο Αγάς και έκοψε τα .... του". Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης με αφορμή την αναβολή του θέματος της παραχώρησης του Σταδίου στην ΠΑΕ για δέκα χρόνια δωρεάν.
Τί είπε ο ιδιοκτήτης; Είπε ότι ...
θα πάρει την ομάδα του, θα την πάει να παίξει σε άλλο γήπεδο, άλλης πόλης και μπορεί να της αλλάξει και το όνομα.
Δική του είναι μπορεί να την κάνει ό,τι θέλει.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο φανατισμός των παπαγάλων της Ημαθιώτικης δημοσιογραφίας να πείσουν τους αναγνώστες τους ότι αν συμβεί αυτό, δηλαδή άμα παίξει αλλού η ΠΑΕ Βέροια, θα έρθει η καταστροφή στην τοπική αγορά. Ότι θα γίνει μεγάλο κακό στο Δημοτικό Στάδιο που θα ρημάξει γιατί ο Δήμος δεν έχει λεφτά να το συντηρήσει.
Και δεν λένε λέξη οι παπαγάλοι για την αιτία που ο δήμος δεν έχει λεφτά, για το ότι ευθύνονται διοικήσεις και Κυβερνήσεις που έχουν κλείσει την στρόφιγγα στην αυτοδιοίκηση και τις προτρέπουν να τα εκχωρήσουν όλα στους ιδιώτες.
Αυτό που κάνουν είναι να αναμασούν την επιχειρηματολογία του ιδιοκτήτη και της Κυβέρνησης και να κινδυνολογούν τρομοκρατώντας το λαό που δια μέσω των κομμάτων της Αριστεράς κυρίως σήκωσε ανάστημα και διαμαρτυρήθηκε για την εκχώρηση σε ιδιώτη- επιχειρηματία δημοτικής περιουσίας.

Και στην τελική να ρωτήσω κάτι: Ποιο το κέρδος της πόλης της Βέροιας και του λαού της από την ύπαρξη αυτής της επαγγελματικής ομάδας; Σε τι βοηθήθηκε ο τοπικός αθλητισμός; Σε ποιες συνεργασίες προχώρησε τόσα χρόνια η ΠΑΕ Βέροια με τις Ημαθιώτικες ερασιτεχνικές ομάδες; Τα χρήματα από τις όποιες εισπράξεις των αγώνων ανακυκλώνονταν στην τοπική αγορά σε ένα ποσοστό τους ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: