Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Τέλος ο Ψυχογιός από την ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Διοικητικά ακέφαλη η ομάδα- Αναζητείται διέξοδος

Οι άλλες ομάδες της Α1 ενισχύονται και η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ φαίνεται ότι για ακόμα μια χρονιά θα αρχίσει (;) με προβλήματα τέτοια που την ταλανίζουν χρόνια τώρα.
Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή ο επί διετία οικονομικός χρηματοδότης της...
ομάδας, ο Γιώργος Ψυχογιός, ενημέρωσε όλους τους συνεργάτες του ότι αποφάσισε να σταματήσει κάθε ενδιαφέρον και σκέψη για ενασχόληση με τα της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και ως εκ τούτου το σωματείο παραμένει ακέφαλο διοικητικά και μετέωρο.

Μετά την εξέλιξη αυτή είναι προφανές ότι απαιτείται άμεσα, μέσα στο επόμενο 24ωρο, να βρεθεί ένα διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει την ομάδα και θα αρχίσει την υλοποίηση ενός σχεδιασμού για την ερχόμενη χρονιά.
Το διοικητικό σχήμα πρέπει να βρεθεί ως το βράδυ και τώρα θα φανούν όλοι εκείνοι που πέρσι έκαναν κριτική από τον καναπέ ή το καφενείο στους διοικούντες. Θα φανεί αν ενδιαφέρονται για την ομάδα ή ήταν μόνο λόγια μεγάλα και τρανά. Οι περσινοί διοικούντες έκαναν ό,τι μπορούσαν, έβαλαν χρήματα και προσωπική εργασία, έτρεξαν μόνοι τους χωρίς καμιά βοήθεια τόσο από τον Δήμο Αλεξάνδρειας όσο και από τον φίλαθλο κόσμο και στο τέλος έριξαν την ομάδα στην τοπική κατηγορία. Αυτοί κρίθηκαν και τώρα καιρός είναι να κριθούν όλοι αυτοί που έκαναν κριτική.

Το σκηνικό είναι δύσκολο και απαιτούνται άμεσες ενέργειες. Η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ δεν είναι ένα σωματείο του επιπέδου των χωριών που θα συναπαρτίζουν τον όμιλο. Η φανέλα της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ είναι βαριά και να δείτε που φέτος οι αγώνες που θα δίνει η ομάδα μέσα έξω θα είναι ντέρμπι γιατί  όλοι θα θέλουν να την κερδίσουν.
Ας το αντιληφθούν αυτό όλοι τους έγκαιρα και να αναλάβουν δράση. Δράση πρέπει να αναλάβει και η διοίκηση του δήμου που έχει παράγοντες με εμπειρία που όμως καμιά βοήθεια δεν πρόσφεραν στην ομάδα την περσινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: