Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

TΩΡΑ - Πίκρα Δριστά στον "αέρα" του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm

Πίκρα βγάζει αυτή την ώρα στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm ο πρώην δήμαρχος Πλατέος και νυν δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας με την παράταξη Γκιόνογλου, ο Στέφανος Δριστάς για τον νυν δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη. Η πίκρα του και η απορία του είναι "γιατί αφού δέχτηκα την επίθεση για την περιβόητη μελέτη τόσο το 2002 όσο και το 2006 που είμαστε αντίπαλοι με τον Δημητριάδη την...
ίδια επίθεση δέχτηκα και το 2010 όταν εγώ είμαι ένας απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος;".

Ο Στ. Δριστάς είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ στην ζωή του τον αντίπαλό του Φώτη Δημητριάδη που  τον διαδέχτηκε στο δημαρχείο Πλατέος. Θα τον θεωρεί εφ όρου ζωής ως τον άνθρωπο που τον νίκησε, τον αποκαθήλωσε και βέβαια τον κυνήγησε δικαστικά επί πολλά χρόνια.
Τώρα, που ο κ. Δριστάς αθωώθηκε και νιώθει άνετα και χωρίς τις "αλυσίδες" της υποδικίας και της συνακόλουθης πολιτικής ομηρίας άρχισε να μιλάει και να οναματίζει τους κατ΄ αυτόν υπευθύνους της δικαστικής του περιπέτειας.

Βέβαια, ο Στ. Δριστάς δεν παραλείπει να αναφερθεί και στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής της Αλεξάνδρειας που το 2002 είχαν ενορχηστρώσει την επίθεση εναντίον του. Τότε, ορισμένα μέσα είχαν αναλάβει "εργολαβικά" την αποδόμηση του Δριστά επικεντρώνοντας στο κόστος της μελέτης για την αποχέτευση του Πλατέος.













Δεν υπάρχουν σχόλια: