Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Γίγαντας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης- Καθήλωσε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και άλλαξε την στρατιωτική αναδιάταξη της χώρας- ΑΞΙΟΣ

Αν η αναδιάταξη των ενόπλων δυνάμεων εξαρτάται από την δυναμική παρέμβαση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη τότε οι στρατηγοί που την αποφάσισαν είναι για γέλια, είναι αστείοι είναι ακατάλληλοι για το ρόλο που πληρώνονται να εκτελούν.
Δεν είναι δυνατόν ένας βουλευτής και μάλιστα της Ημαθίας να βγαίνει και να "αδειάζει" τον...


αρχηγό ΓΕΣ και τους άλλους επιτελείς λέγοντας με καμάρι ότι αυτός όρθωσε το ανάστημά του και σταμάτησε την φυγή της 1ΜΠ από την Βέροια που είχε αποφασιστεί και προγραμματιστεί στα πλαίσια της αναδιάταξης. Και από την ώρα που ο βουλευτής το λέει δημόσια τότε οι γαλονάδες οφείλουν να παραιτούνται όταν "αδειάζονται". Απλά πράγματα.
Προσωπικά λίγο με ενδιαφέρει η αναδιάταξη του στρατού γιατί θεωρώ ότι πρέπει να καταργηθεί και έως ότου καταργηθεί από ένα άλλο καθεστώς θα πρέπει να αλλάξει ρόλο και χαρακτήρα με καθαρά κοινωφελή στόχευση ώστε να μην πάνε χαμένες, πεταμένες οι χιλιάδες ώρες που σπαταλούν σ΄ αυτό το τσίρκο τα ελληνόπουλα.

Ο Τσαβδαρίδης λοιπόν ο αστραπιαίος βγήκε και έκανε το γνωστό του σόου. Είπε ότι αυτός και μόνο αυτός σταμάτησε το ξήλωμα της 1ΜΠ από τη Βέροια. Και από τότε άρχισε ένα γαϊτανάκι δημοσιευμάτων που εδράζονται στο γλύψιμο και τα παπαγαλάκια το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το σπορ και στα χτυπήματα κάτω από τη μέση που οφείλονται στα άλλα, τα εσωκομματικά παπαγαλάκια που θέλουν να πλήξουν τον "αστραπιαίο" για να ευνοηθούν οι αντίπαλοι. Κούνια που τους κούναγε δηλαδή και παιχνιδάκια για παιδάκια.
 
Ο Τσαβδαρίδης κάνει το σόου του με τον τρόπο που γνωρίζει. Παλαιοκομματικός ή όχι ο κόσμος τον έβγαλε πρώτο βουλευτή και αν κάποιος ευθύνεται είναι αυτός που ψηφίζει. Επίσης πρέπει να πω ότι είμαι σχεδόν σίγουρος, από διαίσθηση, όχι τίποτα άλλο, ότι στην προκειμένη περίπτωση αυτός που λέει την αλήθεια είναι ο Τσαβδαρίδης. Δηλαδή, είχε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα μετακινηθεί η 1ΜΠ, ήρθε εντολή στο προσωπικό να επιλέξει μονάδα να μετατεθεί και αυτός έκανε παρέμβαση και την ακύρωσε.
Βασίζομαι στο γεγονός ότι η όποια αναδιάταξη έγινε στη βάση της εξυπηρέτησης μικροπολιτικών αναγκών, δηλαδή σχεδιασμός στο γόνατο. Βασίζομαι στο ότι τίποτα στη χώρα αυτή δεν γίνεται σοβαρά, γιατί να έχει γίνει σοβαρή προσπάθεια στον στρατό. Βασίζομαι στο ότι οι αξιωματικοί και πολύ περισσότερο όσο βρίσκονται στα ανώτατα κλιμάκια είναι όλοι τους yes man για να σώσουν τη θεσούλα τους.
 
Γι αυτό λέει ότι ο "αστραπιαίος" έχει δίκιο και κάνει το κομμάτι του ερχόμενος κόντρα και μάλιστα μετωπικά με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ που πρέπει είτε να βγει και να ρίξει ένα μπινελίκι στον βουλευτή που τον εκθέτει είτε να παραιτηθεί γιατί έσκυψε στην απαίτηση του βουλευτή. Και είμαι σίγουρος ότι δεν τον εκθέτει, την αλήθεια λέει ο "αστραπιαίος" Λάζαρος.
 
Βέβαια, είδε το φως και ο Γιοβαννόπουλος, ο βουλευτής Ημαθίας του Καμμένου και έβγαλε μια ανακοίνωση. Θέλει κι αυτός να εμπλακεί κάνοντας αντιπολίτευση στους Νεοδημοκράτες.
Επί της ουσίας όμως κανένας δεν θα απαντήσει: Τι συγκεκριμένο προσφέρει η 1ΜΠ στην Ημαθία εκτός από το ότι κάποιοι νοικιάζουν στην Βέροια και ψωνίζουν από τα σούπερ μάρκετ;

2 σχόλια:

InVeria.gr είπε...

Ελπίζω στα "εσωκομματικά παπαγαλάκια" να μην εννοείς και εμάς (που είμαστε από τους λίγους που τον κριτίκαραν στην Ημαθία), γιατί απλά θα έχεις κάνει λάθος.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σου Χαρη. Μου αρεσει που τους βαζεις στη θεση τους και ας διαφωνουμε σε αρκετα, οπως πχ στο θεμα του στρατου, αφου διαφωνω με τη γνωμη σου οτι δεν πρεπει να υπαρχει. Μακαρι να μην υπηρχε πουθενα στρατος και πολεμος αλλα ο στρατος ειναι αναγκαιο κακο.
Καλη συνεχεια με το νεο σου σαιτ. Κ. Μ.