Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Τον θέλει "όμηρο" για να σταματήσει- Θα τα καταφέρει; Ο Δημητριάδης έκανε μήνυση στον Γκαβαρδίνα - Η μάχη άρχισε

Γκαβαρδίνας vs Δημητριάδης
Το είχαμε γράψει πρώτοι και με διαφορά τριών ημερών ότι μεταξύ Δημάρχου Δημητριάδη και τέως αντιδημάρχου και στενού του συνεργάτη Νίκου Γκαβαρδίνα απειλήθηκαν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση. Πέσαμε μέσα και το ερωτηματικό που βάλαμε στον τίτλο ήταν για ...προληπτικούς λόγους.

Βέβαια, όσοι το διάβασαν το δημοσίευμα δεν...
έπεσαν από τα σύννεφα. Ο τέως αντιδήμαρχος τις τελευταίες μέρες είχε πάρει φόρα και δεν σταματούσε με τίποτα στην κριτική του κατά του δημάρχου. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τις εκφράσεις και τις ακριβείς λέξεις που φέρεται να χρησιμοποίησε ο τέως αντιδήμαρχος κατά του Δημάρχου και ο δεύτερος του υπέβαλλε μήνυση. Θα τις μάθουμε. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι ότι για ακόμα μια φορά φαίνεται περίτρανα η απουσία επικοινωνιακής πολιτικής του δήμου Αλεξάνδρειας που οδηγεί τους πολίτες να έχουν πλήρη μεσάνυχτα στα όσα συμβαίνουν και τους αφορούν.
Οι πολίτες του δήμου έμαθαν από τα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ ότι ο δήμαρχος έκανε μήνυση ενώ θα έπρεπε να την δημοσιοποιήσει το γραφείο του θεσμικά και επίσημα την ενέργειά του.
Οι πολίτες έμαθαν ότι ο δήμαρχος χαίρει άκρας υγείας από το ράδιο Αλεξάνδρεια αφού πρώτα εξεπλάγησαν μη γνωρίζοντες ότι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Οι πολίτες αγνοούσαν και αγνοούν σχεδόν τα πάντα από τα όσα συμβαίνουν στον δήμο γιατί η διοίκηση αποφάσισε, επέλεξε συνειδητά, να μην γνωρίζουν οι πολίτες τις κινήσεις της.

Η κόντρα μεταξύ Δημητριάδη και Γκαβαρδίνα είναι προφανές ότι θα έχει επιπτώσεις. Ο Γκαβαρδίνας θα προχωρήσει σε κίνηση αντίδρασης και αντιπερισπασμού και θα προβεί σε αποκαλύψεις που γνωρίζει εκ των έσω. Σε τελική ανάλυση τη ζημιά θα την υποστεί η διοίκηση που θα κληθεί να δώσει τη μάχη των εκλογών σε λίγους μήνες έχοντας ένα δυνατό αγκάθι στα πόδια της που όσο περνάνε οι μήνες τόσο πιο πολύ θα μπαίνει πιο βαθειά.
Ο δήμαρχος με την μήνυσή του θέλησε, και είναι προφανές αυτό, να τον καταστήσει όμηρο τον Γκαβαρδίνα. Θα τα καταφέρει; Θα δείξει ο χρόνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: