Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ευτελισμός της 3ης του Σεπτέμβρη / του Χάρη Καφτεράνη

του Χάρη Καφτεράνη
Συγκεντρώνεται στις 3 Σεπτέμβρη το "ιστορικό" ΠΑΣΟΚ, Σημίτης, Ρέπας, Βάσω Παπανδρέου, Μόσιαλος (δεν καταλάβαμε που κολλάει στο ιστορικό, αλλά τόσα και τόσα γίνονται που δεν καταλαβαίνουμε, αυτό μας ενόχλησε?).
Πιθανολογείται με την βοήθεια πνευματικού η συμμετοχή του αείμνηστου Γιαννόπουλου, βεβαίως συμμετέχει ο...

Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου ως βασικός αναλυτής των εξελίξεων .
Αποτελεί την δεξαμενή σκέψης του ΠΑΣΟΚ, με την μικρότερη περιεκτικότητα σε φαιά ουσία, όπως άλλωστε έχει με τις πράξεις του και κυρίως με τις παραλήψεις του αποδείξει!


Εύχαρις ο αστικός τύπος αναφέρεται και στην συμμετοχή "προσωπικοτήτων της πολιτικής ", αναφερόμενος στην συμμετοχή του Νίκου Μπίστη! Ανδρός πολιτικού που έγινε πλέον η '' κοινή'' των πολιτικών φορέων, που επιστρέφει στο σπίτι της ως η ''εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα γυνή '', για να ξεπορτίσει αμέσως μετά σε νέες ατραπούς κολάσεως ως η περιφερόμενη γυμνή, έτοιμη για κάθε χρήση!
Μας ανησυχεί το ότι πουθενά δεν αναφέρεται η συμμετοχή, με τον τρόπο που μόνο η ίδια γνωρίζει, της αξιότιμης κας Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου, που θα μπορούσε να αποτελέσει και την συνεκτική και συγκολλητική ουσία όλων των προαναφερθέντων!Ελπίζουμε να είναι παράλειψη των δημοσιογράφων!
 
Μετά τα ανωτέρω , βρίσκει απόλυτη εφαρμογή το ''μωραίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι''

Δεν υπάρχουν σχόλια: