Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σοβαρό τροχαίο στο Νησέλι- Τραυματίας ο 45χρονος ζαχαροπλάστης Γ. Ντόβας από τη Μελίκη- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραυματισμένος στα πόδια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βέροιας ο 45χρονος Γιώργος Ντόβας από την Μελίκη που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν απο μία περίπου ώρα στην είσοδο του Νησελίου.
Το επαγγελματικό αυτοκίνητο του 45χρονου ζαχαροπλάστη είχε κατεύθυνση προς το Νησέλι- Αλεξάνδρεια και βρίσκονταν κανονικά στην πορεία του. Ξαφνικά, βλέπει μπροστά του ένα...
επικαθήμενο (νταλίκα) που έχει βγει από το ρεύμα της και συγκρούεται μετωπικά και πλάγια. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί στα πόδια ο Γ. Ντόβας. Το όχημά του έφερε στροφή και πλέον "κοιτάει" προς τη Μελίκη ενώ η νταλίκα αυτή την ώρα εξετάζεται από τους αστυνομικούς και τους μηχανικούς ώστε να την θέσουν σε κίνηση για να ανοίξει ο δρόμος αφού έχει σχηματιστεί ουρά εκατοντάδων μέτρων.

Στο τροχαίο βρίσκονται οι άνδρες της τροχαίας του ΑΤ Αλεξάνδρειας που ήδη έχουν κάνει σχεδιάγραμμα, αυτοψία και φωτογράφιση.

Με αφορμή το τροχαίο αυτό θα πρέπει να ξαναθυμηθούμε την συζήτηση που είχε ανοίξει προ μηνών στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας ο Γιάννης Απατσίδης αναφερόμενος στην μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση που δέχεται αυτός ο δρόμος εξ αιτίας των διοδίων που έχουν μπει στο ύψος του Αιγινίου. Η νταλίκα αυτή, όπως και εκατοντάδες άλλες, για να αποφύγουν τα διόδια περνάνε από τον συγκεκριμένο δρόμο και το αποτέλεσμα, εκτός των άλλων, το είδαμε σήμερα.
Θα επανέρθουμε

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο



Προσθήκη λεζάντας




Η ουρά των αυτοκινήτων που έχουν ακινητοποιηθεί βρίσκεται στην νέα έξοδο προς Μελίκη- Αγκαθιά!!





Από το σημείο αυτό η νταλίκα βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούεται με την κλούβα του ζαχαροπλάστη και την σέρνει για 25 περίπου μέτρα τραυματίζοντάς τον στα πόδια


Δεν υπάρχουν σχόλια: