Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ιππότες δίνουν μάχες και νικάνε- Το θέατρο με το Γυμνάσιο Πλατέος έσπασε τα ταμεία- Ιππότες της Ημαθίας σε δράση

Λοιπόν, δείτε το θέατρο των σωτήρων του Γυμνασίου Πλατέος και αρχίστε να γελάτε. Αφού άφησαν για την τελευταία στιγμή την όποια αντίδρασή τους για να μην κλείσει όπως ρητά προβλέπεται στο ΦΕΚ του 2011 που φέρει την υπογραφή της Διαμαντοπούλου έρχονται τώρα με φωνές και φανφάρες να δηλώσουν το πόσο απαραίτητοι είναι, το πόσο χρήσιμοι είναι, το τι μεγάλη δουλειά έκαναν και δεν έκλεισε το σχολείο.

Η όλη παράσταση είναι από τις...
πλέον κακόγουστες που μπροστά της το χειρότερο μπουλούκι της δεκαετίας του ΄60 μοιάζει ως η καλύτερη του Εθνικού Θεάτρου. Το πάλκο του Γυμνασίου Πλατέος ανέβηκαν βουλευτές, ο δήμαρχος και όλοι οι άλλοι που θριαμβολογούν για τις παρεμβάσεις τους.

Την αρχή έκανε ο Απ. Βεσυρόπουλος που διοχέτευσε στα φιλικά μέσα ενημέρωσης (να θυμίσω ότι έχει αποκλείσει τα ΧΡΟΝΙΚΑ γιατί του κάνει κριτική). Μας ενημέρωσε ότι ενήργησε άμεσα και πήρε διαβεβαίωση ότι το σχολείο δε θα κλείσει.
Συνεχίστηκε το κακόγουστο θεατρικό με τη δήλωση του Δημάρχου Δημητριάδη ότι κατόπιν ενεργειών του και των βουλευτών Βεσυρόπουλου και Τσαβδαρίδη πήραν διαβεβαίωση ότι το σχολείο δεν κλείνει.

Και σήμερα, ασθμαίνουσα και καταϊδρωμένη η Γεωργία Μπατσαρά μας πληροφορεί ότι κι αυτή ενήργησε, κι αυτή ενδιαφέρθηκε και πήγε στο Υπουργείο και συναντήθηκε με τον Αρβανιτόπουλο. Βέβαια, φωτογραφίες δεν είδαμε όπως το συνηθίζει η Γεωργία και συνεπώς άμα θέλουμε το πιστεύουμε ότι πήγε. Αλλά επειδή είμαι καλόπιστος την πιστεύω...

Όλοι λοιπόν ενδιαφέρθηκαν για το Γυμνάσιο Πλατέος, όλοι έβαλαν "πλάτη", όλοι πίεσαν τον Υπουργό που κυριολεκτικά τα έκανε πάνω του βλέποντάς τους να είναι έτοιμοι για μάχη, για πόλεμο. Και το αποτέλεσμα είναι ότι το σχολείο εξασφάλισε για ακόμα μια χρονιά την αναστολή του λουκέτου. Δεν φρόντισαν οι "μαχητές" Δημητριάδης, Βεσυρόπουλος, Τσαβδαρίδης και Μπατσαρά να του πουν του Αρβανιτόπουλου να αλλάξει το ΦΕΚ και να απαλλάξει το σχολείο από τον φόβο του λουκέτου.

Ας αφήσουν τα κακόγουστα αστεία όλοι τους, τους πήρανε χαμπάρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: