Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα αποχώρηση, παραίτηση από την παράταξη Δημητριάδη στην Αλεξάνδρεια

Τη σημερινή φιέστα στο Πλατύ όπου το "τιμώμενο" πρόσωπο θα ήταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης επί της θητείας του οποίου ως δημάρχου Πλατέος έγινε η περισσότερη και ουσιαστικότερη δουλειά για να τελεσφορήσει η υπόθεση, έρχεται να χαλάσει η βάσιμη πληροφορία που ήδη κυκλοφορεί στο δήμο ότι ένα...
ακόμα στέλεχος της δημοτικής παράταξης θα αποχωρήσει και θα καταστεί ανεξάρτητος.

Το στέλεχος της παράταξης είχε εκλεγεί πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου του χωριού του και ήταν ένα βασικό "εργαλείο" της νίκης στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Πλατέος. Όμως, χρόνια τώρα ο ίδιος και οι συνεργάτες του διαπιστώνουν ότι η διοίκηση του δήμου τους απαξιώνει με την συμπεριφορά της.
Ο ίδιος πολλές φορές έχει διαμαρτυρηθεί τόσο θεσμικά όσο και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την τακτική του δημάρχου αλλά και της διοίκησης συνολικά αλλά βλέποντας ότι τίποτα δεν άλλαξε αποφάσισε να τα "βροντήξει" όλα και να αποχωρήσει από την παράταξη που αποδυναμώνεται.

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου από ώρα σε ώρα θα δώσει στην δημοσιότητα την επιστολή με την οποία θα ανακοινώνει την αποχώρηση από την παράταξη Δημητριάδη και ότι θα συνεχίσει την θητεία του ως τον Μάιο ως ανεξάρτητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: