Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν ενοχλήθηκε καθόλου ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης από την φασιστική δολοφονία / Ούτε λέξη δεν είπε ως τώρα

Νιώθω την ανάγκη να καταγγείλω την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας για το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά έδειξε ότι διαθέτει μηδενικά αντιφασιστικά ανακλαστικά. Αν και πέρασε μια βδομάδα από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και παρ΄ ότι έγιναν είτε ανακοινώσεις είτε ειδική συνεδρίαση σε Νάουσα και Βέροια αντίστοιχα, δεν προχώρησε σε μια ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου.

Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι η...
διοίκηση του δήμου δεν ενοχλείται από τέτοια ζητήματα, δεν ενοχλείται από την δράση των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, δεν ιδρώνει το αυτί της από τη δράση της συμμορίας.

Είναι απαράδεκτη αυτή η στάση της διοίκησης του δήμου Αλεξάνδρειας όταν όλη η Ελλάδα έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά αυτή να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Και επειδή οι καιροί είναι "ύποπτοι" υπάρχει η βάσιμη υποψία ότι αυτή η συμπεριφορά εξυπηρετεί προεκλογικούς σχεδιασμούς. Πιο συγκεκριμένα, εικάζεται ότι ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης και οι συνεργάτες του δε θέλουν να δυσαρεστήσουν τους δυνάμει ψηφοφόρους της παράταξης που πρόσκεινται στην συμμορία της Χρυσής Αυγής με την έκδοση μιας ανακοίνωσης που θα καταδικάζει την δράση της.

Πιστέυω ότι στην συνεδρίαση της Δευτέρας θα τεθεί το θέμα από κάποιους συμβούλους της αντιπολίτευσης και θα προταθεί στο σώμα η έκδοση ενός ψηφίσματος κατά της συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Ίσως εκεί δούμε τις διαθέσεις όλων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία φωτογραφία!! Μελετώντας την μπορείς να σκεφθείς χίλιες δύο αιτίες, αυτό το τρίψιμο των χεριών, και αυτό το μπούκωμα στο στόμα, Παναγία μου……… Πάντως δεν θα την έδειχνα στο παιδί μου γιατί θα με ρωτούσε , και εσύ μπαμπά μου έτσι τρώς? Βέβαια θα του απαντούσα πως εγώ δεν είμαι Δήμαρχος!!!!!