Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Και ο δήμαρχος Δημητριάδης για τις εργατικές κατοικίες στο Πλατύ- Ανακοίνωση, πρόσκληση

Και εγένετο φως. Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης, καταϊδρωμένος και μετά από μέρες έβγαλε ανακοίνωση ακολουθώντας τον βουλευτή της ΝΔ Απ Βεσυρόπολο και ανακοινώνει κι αυτός ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα γίνει η τελετή παράδοσης των 80 εργατικών κατοικιών στο Πλατύ.
Είναι μια πρόοδος, όπως και να το κάνουμε. Την τελετή όμως, ποιος την διοργανώνει; Ο Δήμαρχος ή ο βουλευτής που κι αυτός ισχυρίζεται ότι έκανε ...
μεγάλες προσπάθειες;
Θα το μάθουμε την Παρασκευή

Η ανακοίνωση του δημάρχου είναι:

 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ 80 ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ «ΠΛΑΤΥ Ι» 

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει πως έπειτα από συνεχείς και επίμονους αγώνες, 80 εργατικές κατοικίες του οικισμού «ΠΛΑΤΥ Ι» θα παραδοθούν τελικά στους δικαιούχους τους και να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συγκεντρώσεων του οικισμού στο Πλατύ Ημαθίας, την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ., όπου θα λάβει χώρα η παράδοση των παραχωρητηρίων στους δικαιούχους των 80 κατοικιών του οικισμού «ΠΛΑΤΥ Ι», από τον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου.
Ο οικισμός έχει κατασκευαστεί σε οικόπεδο 27.950 τ.μ. που παραχωρήθηκε από το Δήμο. Περιλαμβάνει 36 διαμερίσματα τεσσάρων δωματίων, επιφάνειας 106 τ.μ. και 44 διαμερίσματα τριών δωματίων, επιφάνειας  93,25 τ.μ., καθώς και 2 αίθουσες συγκέντρωσης, 110 θέσεις στάθμευσης, 1 παιδική χαρά, 1 γήπεδο μπάσκετ και 1 γήπεδο ποδοσφαίρου.
Γενικότερα ο οικισμός είναι οργανωμένος με δρόμους, πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, πλήρη δίκτυα  ύδρευσης, αποχέτευσης ηλεκτροδότησης και τηλεφωνίας, καθώς και ηλεκτροφωτισμού περιβάλλοντος χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: