Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Γιοβαννόπουλος (ΑΝ.ΕΛ): Τιμώ αληθινά τους Αριστερούς και το όραμά τους / Κλείνει το μάτι στην ..ερχόμενη συνεργασία;

Μετά την παρέμβασή του να διαμορφωθεί μέσα στη Βουλή ένα εκκλησάκι για προσευχή ο Κ. Γιοβαννόπουλος, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. φαίνεται ότι δέχτηκε πολλές κριτικές και επιστρέφει με ένα ήπιο, είναι η αλήθεια, σχόλιο για τους αριστερούς που του έκαναν κριτική.
Το ότι απαντάει στους "αριστερούς" με ήπιο τρόπο και μάλιστα τους καλεί να βρουν αυτά που τους ενώνουν, είναι μια προαναγγελία για την ...επικείμενη συνεργασία τους;

Να το σχόλιο του...
βουλευτή Ημαθίας:
 
Τιμώ αληθινά τους Αριστερούς και το όραμά τους.
Για να είμαι ειλικρινής, έχω τη γνώμη πως δεν υπάρχει πλέον καμία Αριστερά όπως την εννοούσαμε κάποτε. Μετά το 1989, όταν το βερολινέζικο τείχος διαλύθηκε σαν σκόνη στον άνεμο, ο σύγχρονος κόσμος περιορίστηκε στους τραπεζίτες και τους άλλους. Εμάς.
Ζητιανεύει σήμερα η ηγεσία τους έναν ρόλο. Τους ακούμε λάβρους πως τα αρχαία ελληνικά είναι μια γλώσσα νεκρή. Ειρωνεύεται η ξινισμένη “διανόησή” τους για το πόσο χαμηλά δήθεν, πολιτεύομαι. Σέρνονται στα κυβερνεία για μια ψίχα εξουσία, κι ύστερα πισωπατούν ως γνήσιοι κομπάρσοι της Ιστορίας.
Η επαιτεία τιμωρείται, ειδικά η ιδεολογική, περισσότερο όταν είναι πολιτική. Ας βρούμε όσα μας ενώνουν, οι πολίτες απαιτούν να συσπειρωθούμε προ των κινδύνων. Με μία μόνη προϋπόθεση: Να μην ντρεπόμαστε που γεννηθήκαμε Έλληνες. Πού ως έθνος διατηρούμε αρμούς, έχουμε ιστορία, διεκδικούμε μέλλον. Που μιλάμε μια γλώσσα με συμπαντικό νόημα. Δίχως τις Λέξεις μας δεν υπάρχει επιστήμη, δεν υφίσταται δημοκρατία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μία ερώτηση κ Γιοβαννόπουλε,ξέρεις αν μασάει η κατσίκα ταραμά?