Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Σούζα ο Στουρνάρας μετά την παρέμβαση Βεσυρόπουλου για το πετρέλαιο – Μείωση 5 λεπτών το λίτρο!!!

Όπα τις. Ο Απόστολος σήκωσε το μεγάλο του ανάστημα, δυο μέτρα μπόι είναι αυτό, και μάλωσε τον Στουρνάρα δημοσίως. Τον μάλωσε στη Βουλή και μάλιστα με έντονο ύφος του είπε να κόψει φόρο από το πετρέλαιο γιατί εδώ στην Ημαθία κάνει πολύ κρύο και ο κόσμος κρυώνει.

Ναι, έτσι του είπε ο Απόστολος και ο ...

Στουρνάρας μόλις τον άκουσε τον έπιασε κρύος ιδρώτας. Άρχισε να τρέμει σύγκορμος και στο τέλος ζήτησε επειγόντως από τις γραμματείς του ένα ποτήρι με νερό και ένα χιλιάρι ντεπόν γιατί του ήρθε δύσκολο να ακούει από κοτζάμ Απόστολο δίμετρο να τον μαλώνει. 

Μόλις κατέβηκε από το βήμα της Βουλής ο Απόστολος ο δίμετρος ο Στουρνάρας ηρέμησε κάπως και άρχισε να σκέφτεται με ποιον τρόπο θα ικανοποιήσει την απαίτηση του βουλευτή της Ημαθίας που παραλίγο να γίνει υπουργός στον ανασχηματισμό. Έτσι έλεγαν τα Ημαθιώτικα μέσα ενημέρωσης και μάλιστα τον προόριζαν για μια θέση στο Υπουργείο Οικονομίας για όσοι από σας θυμάστε. Ο Στουρνάρας πάντως θυμάται πολύ καλά τα όσα έγραφαν οι τοπικοί συνάδελφοι και δεν ξεχνάει κι όλας. 

Η «απειλή» του Απόστολου έπιασε τόπο. Ο Στουρνάρας αμέσως πήρε τηλέφωνο τον Σαμαρά και του τα είπε όλα. Ο Σαμαράς δεν απάντησε αμέσως. Ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί γιατί το θέμα ήταν μεγάλο, τον ξεπερνούσε. Σήκωσε το κόκκινο τηλέφωνο και σε λίγα δευτερόλεπτα στην άλλη άκρη ακούγεται η Λαγκάρντ. Ο Αντώνης αρχίζει την ενημέρωση με το νι και με το σίγμα.

Της λέει ότι ο Απόστολος ο δίμετρος από την Ημαθία μίλησε έντονα στον Στουρνάρα και του είπε να μειώσει το φόρο στο πετρέλαιο. Είναι επιτακτική αναγκαιότητα, λέει ο Σαμαράς στην Λαγκάρντ, να μειωθεί ο φόρος, έστω συμβολικά, για να μην δυσαρεστηθεί ο Απόστολος.

Έτσι κι έγινε. Ο φόρος στο πετρέλαιο θα μειωθεί κατά 15% και αυτό οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στον Απόστολο από την Ημαθία. Μιλάμε για μεγάλη σύγκρουση και τεράστιας σημασίας μάχη που την κέρδισε ο ψηλός. 

Η μείωση της τιμής του λίτρου μετά την τεράστια μάχη που έδωσε ο Αποστόλης θα είναι της τάξης των πέντε (5) λεπτών. Δηλαδή, από 1,30 ευρώ το λίτρο θα κοστίζει μόλις 1,25 ευρώ. 

Προτείνω να σφάξουμε αρνιά και να κάνουμε τρικούβερτο γλέντι υπέρ του Αποστόλη Βεσυρόπουλου που κατάφερε τέτοια μεγάλη επιτυχία για τους Ημαθιώτες κι όχι μόνο, για όλη την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Nikos Lioliopoulos είπε...

αναμενω με αγωνια την αντεπιθεση του Λαζαρου. Εγκυερες πληροφοριες αναφερουν οτι θα μειωσει το χαρατσι..