Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Aκατανόητη πρόταση Σπυρίδη στέλνει την ΠΕΑΕΑ στην ..Λαϊκή και όχι στο Πνευματικό!!!

Έκπληξη και απορία προκάλεσε η παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου Γιώργου Σπυρίδη στην συζήτηση του θέματος της αναγκαστικής μετακόμισης του γραφείου των αντιστασιακών της ΠΕΑΕΑ που σήμερα στεγάζονται σε δημοτικό χώρο, δίπλα στο νηπιαγωγείο που όμως τον χρειάζεται επειγόντως. Ο δήμαρχος στην εισήγήσή του είπε ότι η μετακόμιση πρέπει να γίνει αναγκαστικά διότι πρέπει να επεκταθεί το νηπιαγωγείο αφού ...

φιλοξενεί φέτος περισσότερα παιδιά και πρότεινε να παραχωρηθεί στην ΠΕΑΕΑ ένα γραφείο στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας. Σε όλους τους συμβούλους η πρόταση του δημάρχου ακούστηκε καλά και μάλιστα ο πρώτος ομιλητής που ήαν ο Γ. Απατσίδης είπε ότι συμφωνεί απολύτως. Απολύτως συμφώνησε και ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Χρήστος Αλευράς. Όμως, ο Γ. Σπυρίδης στην τοποθέτησή του αφού ρώτησε τον δήμαρχο αν έχει την σύμφωνη γνώμη των αντιστασιακών και όλοι θεωρήσαμε ότι είναι εκ μέρους του προϋπόθεση για να συμφωνήσει στην μετακόμιση έριξε την πρόταση να μετακομίσει το γραφείο στα δημοτικά καταστήματα της Λαϊκής Αγοράς!

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την αιτία της φαεινής έμπνευσης του κ. Σπυρίδη που σημειωτέων είναι και γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας, που θεώρησε καταλληλότερο χώρο ένα γραφειάκι παντελώς ακατάλληλο στην λαϊκή από ένα κεντρικό σημείο και μάλιστα στο νεότευκτο Πολιτιστικό που θα προσέδιδε μια άλλη αχλύ στην αντίσταση αφού κάλλιστα θα μπορούσε να μετατραπεί το γραφείο σε ένα μικρό μουσείο της αντίστασης δεδομένου ότι η οργάνωση διαθέτει έναν αριθμό ενθυμίων και κειμηλίων από την εποχή εκείνη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο κυριος "παρων" !

Ανώνυμος είπε...

Να πανε στο Κλειδί, παρεα με τον Παπαδημητρίου τον πρόεδρο.
Καλά έκανε ο Σπυριδης που τους εστειλε στα αζητητα. Μόνο ενας ζει γραφειο θελουν;

Ανώνυμος είπε...

ο συριζα της αλεξανδρειας τι λεει για αυτο?