Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Επιστρέφει στο μαντρί ο Ν. Γκαβαρδίνας; Τον ρώτησε ο δήμαρχος ή λειτουργεί κατά μόνας;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δημοτική ομάδα τη
ς πλειοψηφίας στον δήμο Αλεξάνδρειας. Ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης φαίνεται ότι κλείνει μια μεγάλη πληγή που είχε ανοίξει προ μηνών όταν ήρθε σε σύγκρουση με τον πρώην αντιδήμαρχο Νίκο Γκαβαρδίνα.


Σήμερα το βράδυ στις 9 συγκάλεσε εκτάκτως την δημοτική του ομάδα και στην οποία θα...
ανακοινώσει την επανάκαμψη του κ. Γκαβαρδίνα και για το λόγο αυτόν θα ζητήσει την άποψη των δημοτικών και τοπικών συμβούλων του.. 

Η δημοτική ομάδα προφανώς και αυτονόητα θα κάνει αποδεκτή την πρόταση του δημάρχου και ο πρώην αντιδήμαρχος θα επιστρέψει στην ομάδα με κομμένα τα φτερά του βέβαια αλλά θα σταματήσει και η εναντίον του δικαστική διαδικασία που είχε ξεκινήσει μετά την υποβολή μήνυσης από τον κ. Δημητριάδη γιατί τον είχε αποκαλέσει με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Στην συνέχεια του ρεπορτάζ να συμπληρώσουμε ότι από την πλευρά του στρατηγού διαψεύδεται η εξέλιξη και υπάρχει η ρητή διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην δημοτική ομάδα ούτε έχει συμμετάσχει σε τέτοια μεθόδευση.

Γεγονός είναι ότι το όλο σκηνικό έχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να είναι μια μεθόδευση του δημάρχου που θέλει να υλοποιήσει την επιθυμία του να κλείσει αυτήν πληγή.

Περισσότερα θα έχουμε σε νέα ανάρτηση

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευσεβείς πόθοι του Δημητριάδη. Τελεί υπό πανικό για τη επερχόμενη ήτα του.