Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Κάλεσμα εργαζομένων ΔΕΥΑ Βέροιας για την απεργία της 6ης Νοεμβρίου

Το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Βέροιας καλεί όλους τους εργαζόμενους  στη ΔΕΥΑΒ να συμμετέχουν στη γενική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στην οποία συμμετέχει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ τη Τετάρτη 6ης Νοεμβρίου 2013. 

Αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που...
συρρικνώνουν τα δημόσια κοινωνικά αγαθά, που δημιουργούν στρατιές ανέργων, σκορπούν και καλλιεργούν φοβικά σύνδρομα και οδηγούν την κοινωνία μας στην εξαθλίωση

Η λίστα των ανέργων αυξάνεται όλο και περισσότερο, η αγορά εργασίας έχει απορρυθμιστεί, η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία κερδίζει έδαφος, το εργατικό δίκαιο έχει αποδομηθεί, ενώ έχει ακυρωθεί ο θεσμός των Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων.
Η κυβέρνηση εμμένει στην ίδια καταστροφική πολιτική ακολουθώντας τις εντολές της Τρόικα  που πολλαπλασιάζουν τα αδιέξοδα. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι η πολιτική τους βγαίνει, όταν η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Συμμετέχει δυναμικά στην 24ωρη Απεργία στις 6 Νοέμβρη με ισχυρή παρουσία στο συλλαλητήριο και την συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου στις 10:30 στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια.

Απεργούμε, Διαδηλώνουμε και Απαιτούμε:


-ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

-ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΕΣΜΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

-ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΡΜΑΡΑΚΗΣ                             ΗΛΊΑΣ ΤΣΑΚΤΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: