Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΘΑΥΜΑ- Ο δήμος πάει καλά αλλά οι δημότες πένονται! Θαυματοποιός ο Φ. Δημητριάδης

Άρχισε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας με την παρουσίαση και συζήτηση του προϋπολογισμού του 2014. Ο δήμαρχος (δες video στο τέλος της ανάρτησης) στην εισήγησή του αναφέρει ότι πρόκειται για έναν προϋπολογισμό νοικοκυρεμένο που ανταποκρίνεται στα πραγματικά δεδομένα και νούμερα όπως εξ΄ άλλου προβλέπει και ο νόμος. Ο κ. Δημητριάδης σημείωσε ότι...
ο δήμος στέλνει σε τακτά διαστήματα ενημέρωση προς το παρατηρητήριο (μνημονικής έμπνευσης και υποχρέωση) που ελέγχει τα οικονομικά δεδομένα ώστε να μην παρουσιάσει έλλειμμα.
Ο δήμαρχος είπε ακόμη ότι τα έσοδα του δήμου υπέστησαν ακρωτηριασμό από την κεντρική διοίκηση όπως οι ΚΑΠ και η ΣΑΤΑ καθώς και ότι έχει μηδενιστεί το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Ωστόσο, επισήμανε ότι η διοίκηση με τιτάνιο αγώνα κατάφερε να καταστήσει τον δήμο αξιόπιστο και έχει σχεδόν μηδενίσει τις οφειλές προς τρίτους.

Ο δήμαρχος μ΄ άλλα λόγια παρουσίασε μια ειδυλλιακή κατάσταση με τους αριθμούς να ευημερούν αλλά παράλληλα ο ίδιος ο δήμαρχος να επισημαίνει ότι ο λαός και οι δημότες ζουν σε άθλιες συνθήκες. Μόνο ο Φ. Δημητριάδης μπορεί να ισχυριστεί ότι ο δήμος πάει καλά αλλά οι δημότες πένονται. Είναι θαύμα και το ξέρουμε ότι είναι θαυματοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: