Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Βόμβα Γ. Γκιουρτζή / Τρίζουν τα θεμέλια της παράταξης ΔημητριάδηΓ.

Γ. Γκιουρτζής
Κούνησε μαντήλι ο Γιάννης Γκιουρτζής στην παράταξη Δημητριάδη. Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας και βασικός στυλοβάτης της νίκης του Φ. Δημητριάδη στις εκλογές του 2010 ανακοίνωσε χτες στον δήμαρχο ότι αποχωρεί από την ομάδα της πλειοψηφίας και παράλληλα ζήτησε από την πρόεδρο του συμβουλίου κ. Μοσχοπούλου τρίμηνη άδεια από τις εργασίες του... σώματος.
Η εξέλιξη αυτή θορύβησε τον δήμαρχο και τους συνεργάτες του που βλέπουν το καράβι να βουλιάζει και να καθίσταται πλέον αδύναμο εν όψη της εκλογικής μάχης του Μαϊου του 2010.

Αναλυτικό ρεπορτάζ σε επόμενη δημοσίευση

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ Γκιουρτζή!! Έδωσε ένα γερό μάθημα σε εκείνους που πίστευαν ότι μπορεί να παίζουν με την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων που με κόπο έκτισαν στη κοινωνία. Πιστεύω που και άλλοι έντιμοι άνθρωποι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ Γκιουρτζή. Το ξήλωμα του πουλόβερ άρχισε!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη φάπα ήταν αυτή. Μπράβο γιατρέ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε έως πότε θα άντεχε ο άνθρωπος, τον έσκασαν κατά την γνώμη μου άργησε πολύ να τα βροντήξει . Δεν μπόρεσε ο άνθρωπος να αντέξει τα καπρίτσια ( για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση ) του Δημητριάδη και τις παρεούλας του. Όσο για την ΝΔ απεδείχθη περίτρανα όχι μόνο από τους ανύπαρκτους βουλευτές μας, αλλά και από την κεντρική Διοίκηση του κόμματος, ότι δεν σέβεται τα στελέχη τις, και τα θυμάται μόνο όταν τα έχει ανάγκη. Πόσες φορές δεν έβαλε πλάτη ο Γκιουρτζής για την ΝΔ? στις Βουλευτικές? Στις Νομαρχιακές? Στις Περιφερειακές? Στις Δημοτικές? Πάντα στην πρώτη γραμμή!! Αλλά ξέχασα αυτοί δεν θέλουν καθαρούς ανθρώπους, βολεύονται με τους κομματάρχες και με τις θολούρες. Αλλά κάποτε κύριοι τις ΝΔ έρχεται ο λογαριασμός, και αυτή την φορά θα πληρώσετε πολύ ακριβά τα καμώματα σας.