Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Κι άλλο θαύμα- Στροφή πιρουέτα του Φ. Δημητριάδη - Δικό μας το πρόστιμο και οχι του εργολάβου!!!

Με μια θεαματική μεταστροφή του δημάρχου και των συμβούλων της πλειοψηφίας επανήλθε στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα που προ μηνός ανέδειξε ο Γιάννης Απατσίδης και γράψαμε κι εμείς στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ (ΕΔΩ και ΕΔΩ) και βέβαια αναδείχτηκε και από το ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7.


Η υπόθεση, όπως είχε παρουσιαστεί από τον κ. Απατσίδη, αφορούσε στην μεθόδευση, όπως είπε, της... διοίκησης του δήμου που δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπλοκάρει την πληρωμή ενός εργολάβου αφού υποτίθεται ότι διεκδικεί από αυτόν χρήματα που πλήρωσε ο δήμος ενώ όφειλε να τα πληρώσει στην Εφορία ο εργολάβος.

Σήμερα με έκπληξη ακούσαμε όλοι μας τον δήμαρχο να αλλάζει ρότα κατά 180 μοίρες και να υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπόχρεος ο εργολάβος να πληρώσει το πρόστιμο που επέβαλε η Εφορία αλλά ο δήμος Μελίκης και ως εκ τούτου καλώς τα πλήρωσε ο δήμος Αλεξάνδρειας. Βέβαια, πριν από δυο περίπου χρόνια άλλα είχαν ειπωθεί στο δημοτικό συμβούλιο. Τότε, η διοίκηση του δήμου είχε υποστηρίξει τα εντελώς αντίθετα και μάλιστα είχε δεσμευτεί ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για να διεκδικήσει τα χρήματα που πλήρωσε για να πάρει ενημερότητα ενώ όφειλε να τα πληρώσει ο εργολάβος που είχε στήσει κοινοπραξία με τον δήμο Μελίκης.

Σήμερα λοιπόν, ο Φ. Δημητριάδης έκανε την θεαματική μεταστροφή και υποστήριξε ότι η εφορία επέβαλλε πρόστιμο στην δημοτική επιχείρηση του δήμου  Μελίκης και όχι στην Κοινοπραξία που αυτή είχε στήσει με τον εργολάβο. Ως εκ τούτου, υποστήριξε, ο εργολάβος δεν είχε καμιά υποχρέωση να πληρώσει αλλά ο δήμος Αλεξάνδρειας ως καθολικός διάδοχος του δήμου Μελίκης.

Αυτή η μεταστροφή προκάλεσε έκπληξη και αμηχανία και μετά ένταση στους συμβούλους της μειοψηφίας που πήραν το λόγο και ζήτησαν διευκρινίσεις. Το λόγο πήραν και άσκησαν κριτική στον δήμαρχο οι κ. Γκιόνογλου, Ανεσίδης, Απατσίδης και Τασιόπουλος.

Σε λίγο θα ανεβάσουμε τα βίντεο με τις τοποθετήσεις των συμβούλων και του δημάρχου για το θέμα αυτό που ομολογουμένως αρχίζει να έχει ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ζήλεψε απο τους κωλοτουμπες των πολιτικών. Πάντος δήμαρχε (πρώην) αν παραδεχόσουν ότι έκανες λάθος θα ήταν πιο αντρίκιο και τίμιο. Πιο πολύ σαν λαγός που τρέχει να κρυφτεί κάνεις δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς?

Ανώνυμος είπε...

Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ ! ! !

Ανώνυμος είπε...

Σόδομα και γόμορα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός και ο Σαμαράς συναγωνίζονται στις κωλοτούμπες. Κομανέντσι οι μπαγάσηδες.

Ανώνυμος είπε...

φτώχεια, ανεργία, χωρίς ρεύμα, χωρίς τα απαραίτητα, χωρίς κέντρο υγείας ( και μην με πεί κανείς ότι υπάρχει), με πεζοδρόμια διαλυμένα και πολλά άλλα. Σας λέει κάτι δήμαρχε? Νοιάζεσε για τον πολίτη? Σκέφτεσαι τον πολίτη?
Για τον εργολάβο έβαλες μπροστά τα στήθια σου! Για τον απλό πολίτη?
ΠΟΤΕ!!!!!!!!!! Είσαι με διαφορά ότι χειρότερο πέρασε απο την πόλη μας. Πιθανόν κάπου αλλού αποσκοπούσε στο να βγείς δήμαρχος. Που? Το ξέρουν όλοι!!!
Ντροπή σου δήμαρχε.