Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Άμα σε κατηγορεί ο Χρυσοχοϊδης τότε πας καλά / Έλεος, μιλάνε όλοι μιλάει και ο Μιχάλης;

Τον Χρυσοχοϊδη ως πολιτικό λίγοι έως ελάχιστοι τον εκτιμούν και ακόμα λιγότεροι λαμβάνουν σοβαρά τα όσα λέει. Ωστόσο, ο αγαπημένος των Αμερικανών και πιστός τους υπηρέτης παραμένει ακόμα υπουργός και έχει στα χέρια του κυβερνητική εξουσία. Με την... ιδιότητά του αυτή, του επαγγελματία πολιτικού υπηρέτη του συστήματος και του κεφαλαίου ο Χρυσοχοϊδης είναι ο τελευταίος που μπορεί να ψέξει τον Τσίπρα και τον κάθε Τσίπρα και να τον καταγγείλει ως τον πολιτικό που πήγε στις ΗΠΑ και πήρε εντολές από το μεγάλο κεφάλαιο.
Ο Χρυσοχοϊδης καταγγέλλει τον Τσίπρα για υπηρέτη του μεγάλου κεφαλαίου. Είναι να τρελαίνεσαι με τα όσα ακούς. Με τα όσα είπε ο Χρυσοχοϊδης που είναι ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός και δη υπουργός δημόσιας τάξης που ήταν ο αγαπημένος των Αμερικανών και ένας από αυτούς που ανέλαβε να υπερασπιστεί πολιτικά την επέμβασή τους στο Ιρακ και την εξαγωγή της δημοκρατίας στη χώρα αυτή, όπως έλεγε ο Μπους. Ο πολιτικός που όλη του τη ζωή την πέρασε στην πολιτική και όχι στην παραγωγή, αυτός που είναι δηλαδή τέκνο του κομματικού σωλήνα έρχεται και κατηγορεί έναν που δεν έκανε ούτε μέρα κυβερνητική διαχείριση, τον κατηγορεί για υπηρέτη του κεφαλαίου και άλλες τέτοιες συκοφαντίες.
Ποιος; Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Έλεος πια με όλους αυτούς. Είναι ώρα να φύγουν. Είναι η ώρα της ανατροπής. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο δεν υπαρχω μιλαει... Να τον καμμαρωνετε εσεις που ψηφιζατε τον μιχαλακη
(ετσι δεν τον λεγατε?), Το δικο σας παιδι.
κατσε παπου με 300 ευρω τον μηνα και ρουφα..... Γκιχ μην κανεις .
Οσο για τους νεους αστο!!!!! Οταν μαθουν οι αγραμματοι αγροτες οτι τους την επεσε η εφορια θα δηλωνουν φανατικοι χρυαυγιτες.
Οι αμορφωσια κανει κακο. Δεν χρειαζεται να ξερεις γραμματα απαραιτητα ΜΠΟΥΦΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

γεισου μιχαλη νεοδημοκρατη!!!!
χαχαχαχαχ
Ξεφτυλας ηταν και παραμενει!!!
χαχαχχαχαχ
Ο Μιχαλης ο νεοδημοκρατης λεμε ντε.

Ανώνυμος είπε...

ο αποστολος μπεζιρ αγα θα ριξει την κυβερνηση σημερα λεμε.