Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η πρώτη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ - 1ος ο Κ. Ορφανίδης, τελευταίος ο πρώην γραμματέας του ΣΥΝ!!!

Κώστας Ορφανίδης
Το περασμένο Σάββατο στην Βέροια έγινε η νομαρχιακή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του Δ. Βίτσα. Η διαδικασία ήταν πολύωρη και ακούστηκαν αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι βγήκαν τα μαχαίρια στο εσωτερικό του κόμματος με αφορμή την πρακτική ορισμένων να εγγράψουν μαζικά φίλους και συγγενείς ώστε να επιτύχουν τώρα την εκλογή τους στο όργανο της Νομαρχιακής Επιτροπής και να πιάσουν καλή σειρά για το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών αύριο, όταν έρθει η ώρα.

Το Σάββατο έγινε η εκλογή της...
νέας, πρώτης νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και το κόμμα ανακοίνωσε τους εκλεγέντες με αλφαβητική σειρά. Μια πρακτική που "φωνάζει" από μακρυά ότι θέλει να αποκρύψει στοιχεία από τους πολίτες όπως "πόσοι ψήφισαν", "πόσους σταυρούς πήρε ένας έκαστος".
Η δική μας πληροφόρηση είναι ότι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης ήρθε ο Κώστας Ορφανίδης που προέρχεται από την ΑΚΟΑ και είναι αγρότης στο επάγγελμα. Ο Κ. Ορφανίδης ήταν στις τελευταίες εκλογές υποψήφιος βουλευτής όπως και στις προηγούμενες.
Ένα άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο πρώην γραμματέας του ΣΥΝ Ημαθίας Θόδωρος Γκατζίδης κατετάγη τελευταίος(!!!) με αποτέλεσμα να προκαλέσει αυτό το γεγονός πολλά σχόλια και να ανοίξουν στόματα εναντίον των νεοφερμένων που "...δεν σεβάστηκαν τίποτα".

Το όργανο συνεδρίασε την Τετάρτη και εξέλεξε νέο γραμματέα. Ο νέος γραμματέας είναι ο παλιός, δηλαδή ο Δημήτρης Χαμπίδης που επικράτησε του έτερου υποψήφιου, του Κώστα Καραγιάννη.

Η νέα νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ είναι:

ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 
ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ 
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΦΡΟΣΩ 
ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) 
ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
ΣΑΡΑΝΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 
ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΤΟΖΙΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ (ΤΑΝΙΑ) 
ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ 
ΦΙΛΙΝΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 
ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γραμματέας σε πλήρη κηδεμονία από τη γνωστή οικογένεια, με τις ψήφους της οποίας εκλέχτηκε με οριακή πλειοψηφία.