Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αύριο Σάββατο στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm στις 10πμ ο Γ. Γκιουρτζής και ο Γ. Μιχαηλίδης

Το Σάββατο 21/12/2013 στις 10 το πρωί, στο Ράδιο Αλεξάνδρεια και στην εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη που είναι η τελευταία του 2013 θα είναι προσκεκλημένοι και θα μιλήσουν και πιστεύουμε ότι θα βγάλουν ειδήσεις οι:
 

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης μιλά για την πορεία του Δήμου Βέροιας . για τα δαχτυλίδια που αφειδώς δίνονται , για την διάλυση της δημοτικής ομάδας και την αδυναμία της Δημάρχου Ουσουλτζόγλου να "ελέγξει" την παράταξή της , για την δημιουργία νέας αυτοδιοικητικής παράταξης σε συνεργασία με τον Παύλο Παυλίδη , για την αποχή από την ψήφιση συμπληρωματικού ποσού για την γέφυρα Κούσιου. 

Ο Γιάννης Γκιουρτζής απαντά σκληρά σε όσους επιχειρούν να αμαυρώσουν την πολιτική του διαδρομή, μιλά για το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποστασιοποίησή του από την ομάδα Δημητριάδη. Αποφασισμένος να μιλήσει με σαφήνεια για όλους και για όλα. 

 Οι δημοσιογράφοι του σταθμού σχολιάζουν τις εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ , την επιστολή Χατζησάββα, τις καταγγελίες Απατσίδη και γενικώς την τρέχουσα επικαιρότητα. 

 Σάββατο 21/12/2013 στις 10 το πρωί στους 97.7

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε ρε γέλιο που θα έχουμε!!! αλλά και κλάμα μαζί.