Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΙΧ έπεσε στο περίπτερο στην Αλεξάνδρεια- Σώθηκε ο περιπτεράς που είχε ...άγιο - φωτογραφίες


Μόλις τώρα πληροφορηθήκαμε από αναγνώστη μας ότι έγινε ένα τροχαίο στην είσοδο της Αλεξάνδρειας με θύμα ένα ...
περίπτερο.

Ο νεαρός οδηγός του ΙΧ από την Αγκαθιά, με ένα κόκκινο SEAT Leon, ερχόμενος από την οδό Βετσοπούλου με πολλά γκάζια, βγήκε στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση προς την οδό 28ης Οκτωβρίου. Στο σημείο αυτό έχασε τον έλεγχο και με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στο περίπτερο που βρίσκεται απέναντι από την Εθνική Τράπεζα.
Η σύγκρουση ήταν πολύ σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να ...μετακινηθεί το περίπτερο τρία περίπου μέτρα!!! Όμως, από μεγάλη τύχη δεν τραυματίστηκε καθόλου ο περιπτεράς που ήταν μέσα και αμέριμνος έβλεπε τηλεόραση αφού δεν είχε αυτή την ώρα δουλειά. Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο και βέβαια παρέμεινε εγκλωβισμένος μέσα στο περίπτερο έως ότου τον έβγαλε ένας γείτονας που πετάχτηκε έξω μόλις άκουσε τον μεγάλο θόρυβο της σύγκρουσης.
Στο σημείο βρέθηκαν αμέσως μετά οι αστυνομικοί του ΑΤ Αλεξάνδρειας για να επιληφθούν.







2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μ@^@&α οδηγέ που δε σέβεσαι τον κόπο αλλά ούτε και την ηρεμία των άλλων. Καλά να πάθεις, και καλό κουράγιο στον περιπτερά που θα πρέπει να πληρώσει τα μαλιοκέφαλά του για τις μαλακίες σου. Εμείς που πάμε με τα όρια και προσέχουμε είμαστε ηλίθιοι -_-

Ανώνυμος είπε...

Enas kagouras 19xronos einai. Edo molis (souromenos) trakare, afise tous filous(!) mesa sto amaxi kai arxise na trexei to zoo. Exoun ta zoria oi mikroi epagelmaties exoun kai to kathe kakomathimeno anegefalo spuriari me to ftiagmeno amaxi. Oi foto tou amaxiou deixnoun alla psugeia kai sustimata...to eixe ftaigmeno o magkas gia na gkremizei ton kopo allonon. As mpei na sapisei sti steni kai o mpampakas tou na plirosei tis malakies tou leventi tou.