Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Έχει λεφτά ο δήμαρχος Δημητριάδης και μοιράζει χιλιάρικα για εκδρομές

Διάβασα την ίδια είδηση δυο φορές μέσα σε δέκα μέρες και άρχισα να αναρωτιέμαι αν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας είναι τόσο πλούσιος που κάνει δωρεές τόσο large που κυριολεκτικά σε αφήνουν άφωνο.


Ο Φώτης Δημητριάδης πρέπει να μη νιώθει τις επιπτώσεις του μνημονίου και της λιτότητας, πρέπει να δουλεύει με υψηλή κερδοφορία το κατάστημα με τα... αγροτικά εφόδια που διατηρεί στο Πλατύ, πρέπει να έχει κάνει μεγάλες οικονομίες τα προηγούμενα χρόνια. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι μέσα σε δέκα μέρες υποσχέθηκε οικονομική ενίσχυση σε δυο σχολεία για να πάνε εκδρομή. Η ενίσχυση που υποσχέθηκε ανέρχεται στα πέντε χιλιάρικα.

Να δώσουμε συγχαρητήρια στον νοικοκύρη δήμαρχο, στον δήμαρχο που έχει πολλά λεφτά και μεγάλη καρδιά και μοιράζει χιλιάρικα εν μέσω κρίσης. 

Βέβαια, υπάρχουν ορισμένοι που άρχισαν να λένε διάφορα ότι δηλαδή τα δίνει τα λεφτά εν όψη δημοτικών εκλογών. Άλλος λέει ότι τα λεφτά αυτά τα υπόσχεται αλλά δεν ξέρουμε αν θα τα δώσει τελικά. Τέλος, άλλος υποστηρίζει ότι δεν είναι δικά του τα λεφτά αλλά του δήμου και ότι πουλάει τζάμπα μαγκιές.

Προσωπικά δεν ξέρω να σας πληροφορήσω αν είναι δικά του ή όχι τα λεφτά. Ωστόσο, με μια ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο μπορούμε να το μάθουμε όλοι μας και να σταματήσουν οι παρεξηγήσεις.

1 σχόλιο:

VALTOS είπε...

Χουφαρδας ο Δήμαρχος όταν απευθύνεται σε μεγάλο κοινό (βλ. γονείς των παιδιών) μάλιστα σε ένα χορό όπως έμαθα έκανε και «πλάκα» με τον Παπαδόπουλο ρωτώντας τον μπροστά στα παιδιά «μήπως να δώσουμε 2.500 ευρώ αντί για 2.000» , αν είναι λεφτά του Δήμου , που δεν το πιστεύω, πρόκειται για σκάνδαλο , αν είναι δικά του που είναι το πιο πιθανό αναρωτιέμαι πόσο απλόχερα τα δίνει για μια εκδρομή και πόσο δυσκολεύεται να ΕΓΓΥΗΘΕΙ για πολύ μικρότερο ποσό που αφορά επανασύνδεση ρεύματος στην πόλη μας , αλλά εκεί δεν υπάρχει το μεγάλο κοινό παρά μόνο 1 ψηφοφόρος και 2 παιδιά που δεν ψηφίζουν.
Δικαίωμα του θα πει κανείς , μόνο που σε αυτή την περίπτωση θυμάμαι την ομιλία του στο άναμμα του δέντρου περί αλληλεγγύης και άλλες μεγαλοστομίες και γελαω….