Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Μαργαρίτης σε Δημητριάδη: Δήμαρχε δε λες την αλήθεια


Παν. Μαργαρίτης
Φ. Δημητριάδης
Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Πλατέος και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Πλατέος Παναγιώτης Μαργαρίτης το όνομα του οποίου "φωτογραφήθηκε" από τον δήμαρχο Φ. Δημητριάδη στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας που ...
αποπειράθηκε να εξομοιώσει την περίπτωση του ΦΠΑ της Μελίκης με την συλλογική απόφαση της τότε διοίκησης Δημητριάδη να μην αποδίδει ΦΠΑ η δημοτική επιχείρηση στη βάση του νόμου με αποτέλεσμα να γλυτώσει το δημοτικό ταμείο γύρω στα 600 χιλιάρικα.
Τότε ήταν πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Πλατέος ο Π. Μαργαρίτης που είχε ενημερώσει τον δήμαρχο και την ηγετική ομάδα για την δυνατότητα αυτή καθώς είχε προστρέξει σε υπηρεσιακή συμβουλή και καθοδήγηση από την Οικονομική Υπηρεσία του κράτους που είχε δώσει το "Οκ".
Ωστόσο, ο Φ. Δημητριάδης για να μειώσει τον μετέπειτα αντίπαλό του επιχείρησε να εξομοιώσει τις δυο καταστάσεις που είναι εμφανώς ανόμοιες για να "ισοσκελίσει"  και να μην έχει τόσο μεγάλο πολιτικό κόστος.

Όμως, βρήκε αντίπαλο να αντιπαρατεθεί ο Φ. Δημητριάδης. Ο Π. Μαργαρίτης σχολιάζει και λέει τα εξής:

Θα ήθελα να κάνω γνωστό στον κάθε δημότη του δήμου Αλεξάνδρειας και στα μέσα ενημέρωσης ότι το πρόστιμο για τον ΦΠΑ που επιβλήθηκε στην Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξη Πλατέος, ουδεμία σχέση και ομοιότητα έχει με το πρόστιμο της επιχείρησης του δήμου Μελίκης.
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο δήμαρχος κ. Δημητριάδης στον οποίο, όπως και άλλη φορά για άλλο θέμα βέβαια, έχω πει- έτσι τον λέω και τώρα- ότι δεν είναι ψεύτης, αλλά δεν λέει την αλήθεια.
Ο Αισχύλος είχε πει ότι "η πιο αισχρή αρρώστια είναι τα πλαστά λόγια". Δεν λες την αλήθεια κ. Δήμαρχε. Λυπάμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: