Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Επίσημος διαφημιστής του Βεσυρόπουλου ο Δημητριάδης / Πλήρης η ταύτισή του με την μνημονιακή ΝΔ

Περιχαρής βγήκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας χτες το βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ανακοίνωσε την ένταξη τεσσάρων έργων στον δήμο και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Βγήκε όλος χαμόγελα και είπε ότι πρόκειται για την καλύτερη στιγμή της διοίκησης στο 2013. Και βέβαια δεν...
παρέλειψε να ευχαριστήσει και να αναγνωρίσει την σπουδαία συμβολή του βουλευτή της ΝΔ Αποστ. Βεσυρόπουλου στην υπόθεση αυτή.

Μ΄ άλλα λόγια ο δήμαρχος αναπάραξε την πρακτική περασμένων δεκαετιών που όλα γίνονταν στη λογική των "κατόπιν ενεργειών μου" για να αντλήσει ψήφους ο συγκεκριμένος βουλευτής της ΝΔ.

Ο δήμαρχος λοιπόν ευθέως και επίσημα αποδέχτηκε τον ρόλο του διαφημιστή του βουλευτή που ευθύνεται με την στάση του για την εξαθλίωση του Ημαθιώτικου λαού. Είναι πλέον ο επίσημος διαφημιστής του βουλευτή που "κατόπιν ενεργειών του" εντάχθηκαν αυτά τα έργα και θα χρηματοδοτηθούν. Βέβαια, ουδείς ασχολείται με το ότι και τα τέσσερα έργα αφορούν σε εργολαβίες που έχουν τσιμέντα και τούβλα και όχι σε υποδομές κοινωνικού χαρακτήρα που θα απάλυναν ως έναν βαθμό το ζόρι που έχει ο κάθε δημότης εξ αιτίας της κρίσης.
Δηλαδή, και πάλι θα κονομήσουν οι εργολάβοι έστω και εν μέσω κρίσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λες να παίρνει πολιτική μίζα?