Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Βγήκαν τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας- -- Παλιοί εναντίον νεοφερμένων «Πασόκων»

φωτ από valtos
Το Σάββατο στη Βέροια έγινε η νομαρχιακή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του γραμματέα του κόμματος Δημ. Βίτσα. Ο γραμματέας έκανε την πολιτική εισήγηση και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που έγιναν από τα μέλη του κόμματος σε μια...

πολύωρη διαδικασία.

Ωστόσο, αυτό που μεταφέρθηκε στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ ήταν το γεγονός της έντασης που επικράτησε μεταξύ των παλιών μελών του κόμματος, αυτών δηλαδή που βρίσκονται στο κόμμα από τα "πέτρινα χρόνια" ως σήμερα και αυτών που μπορούν να χαρακτηριστούν ως "εισοδιστές" αφού γράφτηκαν εσχάτως.

Η ένταση έχει να κάνει με την δυσφορία των "παλιών" που βλέπουν να χάνουν τον έλεγχο από τους νεοφερμένους που εγγράφονται μαζικά και με όρους "ΠΑΣΟΚ" και μελών μιας χρήσης και που ως αποτέλεσμα αυτής της πρακτικής είναι η αλλαγή των συσχετισμών και η απώλεια των θέσεων εξουσίας που είχαν οι "παλιοί" στον κομματικό μηχανισμό.

Οι εντάσεις αυτές κορυφώθηκαν όταν ορισμένοι από τους "παλιούς" είδαν να γράφονται κατά ομάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ άνθρωποι που καθοδηγήθηκαν, έτσι λένε, από συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο που βάλθηκε ντε και σώνει να γίνει υποψήφιος βουλευτής μέσω της εσωκομματικής κάλπης.

Το πανηγύρι άρχισε και τα στόματα άνοιξαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε συμπεριφορές που είχε το ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια. 
Συμπεριφορές που μεταφέρθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ αφού οι "νεοφερμένοι" από το ΠΑΣΟΚ προέρχονται και έτσι έμαθαν να λειτουργούν. 
Και η εξουσία πλησιάζει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: