Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Εκλέχτηκαν οι σύνεδροι από την Ημαθία για το Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ / Από την Αλεξάνδρεια ο Στ. Ρεβίθης

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η προσυνεδριακή Νομαρχιακή συνέλευση της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας, ενόψει του 2ου Συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ στις 12 – 15 Δεκεμβρίου, όπου εισηγητές ήταν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Βαγγέλης Ζορκάδης και Σπύρος Στεκούλης. Κατά τη...
διάρκεια της συνεδρίασης παρουσιάσθηκαν αναλυτικά οι θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής, το κείμενο - συμβολή στον προσυνεδριακό διάλογο του Αριστερού Δικτύου καθώς και οι τρεις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί από ορισμένα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. 

Στη συνέχεια ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τις θέσεις και τα κείμενα που παρουσιάσθηκαν. Στη σχετική ψηφοφορία ψηφίσθηκε ομόφωνα το κείμενο των θέσεων της Κεντρικής Επιτροπής. Στο τέλος της συνέλευσης, κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες για την εκλογή συνέδρων και αμέσως μετά ξεκίνησε η ψηφοφορία που συνεχίστηκε και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στα γραφεία του κόμματος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, ο νομός Ημαθίας θα εκπροσωπηθεί από 7 συνέδρους από την περιοχή της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας και οι εκλεγμένοι σύνεδροι κατά αλφαβητική σειρά είναι οι:

- Ακριβόπουλος Λεωνίδας
- Αρβίθης (Ρεβίθης) Στέλιος
- Γιαννούλης Φίλιππος
- Θεοχαρόπουλος Θανάσης
- Μαραντίδης Θανάσης
- Τσαπαρόπουλος Πέτρος
- Τσέλιος Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: