Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

“Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου” - Στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας και στο Πρώην Δημαρχείο Μελίκης

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, προσκαλεί τους Δημότες στο “Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου” μπροστά στο πρώην Δημαρχείο Μελίκης το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στην Αλεξάνδρεια, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 19:30 το...
βράδυ.
Η Ομάδα εθελοντών του Δήμου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με τη βραβευμένη μουσικοπαιδαγωγό κα Εύα Ιεροπούλου, θα ανοίξουν τις εκδηλώσεις και το Σάββατο στη Μελίκη, αλλά και στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή, με το μουσικό αφηγηματικό παραμύθι “Ο Άγιος Βασίλης φέτος θα φέρει δώρα;” στις αίθουσες Δημοτικού Συμβουλίου Μελίκης κι Αλεξάνδρειας αντίστοιχα, στις 17:30 το απόγευμα.
Κατόπιν, θα ακολουθήσει το άναμμα των δένδρων, όπου πολλές εκπλήξεις από τους εθελοντές μας περιμένουν μικρούς και μεγάλους, ενώ οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν μουσικά με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις Χορωδίες της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας και την κα Νίκη Μπραβάκη.
Έκπληξη περιμένει όλους τους παρευρισκόμενους στην Αλεξάνδρεια, καθώς την εκδήλωση του ανάμματος του δέντρου θα κλείσει μεγάλη ανοικτή συναυλία του νεανικού συγκροτήματος Kazoo! Με διασκευές σε Ελληνικά Ροκ κι έντεχνα μουσικά κομμάτια, αλλά και δικές τους δημιουργίες είναι σίγουρο ότι όσο κρύα και να είναι η νύκτα, η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή κι ευχάριστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: