Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Επιστολή- Στοχοποιηθήκαμε από την αστυνομία και μας διώκουν δικαστικά

Μια φορά κι έναν καιρό στις 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 στην ήσυχη πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ μια ατίθαση και επικίνδυνη νεολαία τόλμησε να κάνει PARTY με μουσική στο κέντρο της πόλης. Ο κόσμος πολύς κοντά στα 200 παιδιά,οι "ΕΝΟΧΟΙ" 2.

Ο Π. ΠΑΡΗΣ και ο Μ. ΚΩΝΣ/ΝΟΣ κατηγορούνται για μια ακόμα φορά γιατί απλά είναι "διαφορετικοί", γιατί απλά είναι...
παράξενοι σε αντίθεση με την καθώς πρέπει σε εμφάνιση κοινωνία μας.

Ευτυχώς οι "ΚΑΛΟΙ" αστυνομικοί τους αντιλήφθηκαν ανάμεσα σε 200 άτομα και τους χαρακτήρισαν ως υπεύθυνους απλά γιατί ξέρουν τα ονόματά τους και τα πρόσωπά τους και χωρίς να τους γίνει κανένας έλεγχος κατηγορούνται ως "ΕΝΟΧΟΙ".

Έτσι ξεκινάει η ιστορία μας για την οποία στις 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ημέρα τετάρτη δικάζονται αυτά τα 2 παιδιά χωρίς να φταίνε σε τίποτα για διατάραξη κοινής ησυχίας με κλήση η οποία τους ήρθε 2,5 μήνες μετά το περιστατικό.

Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε αυτή της πολιτικής και οικονομικής κρίσης,την άνοδο του ρατσισμού,την ανεργία να φτάνει σε τεράστια ποσοστά η αστυνομία προσπαθεί να εξοντώσει οικονομικά την νεολαία της πόλης. Ίσως όλα αυτά να γίνονται γιατί αυτά τα παιδιά σκέφτονται διαφορετικά από την κοινή γνώμη.

Το κείμενο είναι γραμμένο από εμάς τους είδους και έχει σταλεί σε όλα τα τοπικά μέσα πού νιώθουμε ότι η αστυνομία μας στοχοποιεί επανειλημμένα στέλνοντας μας συνέχεια σε δίκες χωρίς να φταίμε με σκοπό την οικονομική εξόντωσή μας.

Υ.Γ: Θα ήταν καλύτερο για εμάς να μας βάλουν αμέσως στην φυλακή καθώς είμαστε άνεργοι και δεν μπορούμε να πληρώσουμε αυτά τα χρηματικά πρόστιμα. Να γλυτώσουν κι αυτοί από τα πρόσωπά μας να ηρεμήσουμε κι εμείς από τον οικονομικό στραγγαλισμό.

ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΗΣ ΟΙ "ΕΝΟΧΟΙ"
*ΠΥΡΚΑΣ ΠΑΡΗΣ
*ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: