Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ- Η διάσπαση στην ομάδα της Χαρούλας είναι γεγονός- Ο Παυλίδης είναι επικεφαλής της νέας Κίνησης στην Βέροια

Αυτή την ώρα ο Γιώργος Μιχαηλίδης, γραμματέας της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιδήμαρχος Βέροιας και νυν πρόεδρος της ΚΕΠΑ Βέροιας εξιστορεί το χρονικό των χρόνιων διαφωνιών μεταξύ αυτού και της δημάρχου Χ. Ουσουλτζόγλου μιλώντας στον Χ. Καφτεράνη στο... ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm.
Ο Γ. Μιχαηλίδης αναφέρει αναλυτικά τα όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και της δημάρχου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα χτυπήματα που υπέστη και τα οποία μείωναν την προσωπικότητά του και το κύρος του με τις αποφάσεις της τον ανάγκασαν μετά από αρκετό καιρό υπομονής να διαφοροποιηθεί.
Η διαφοροποίηση κορυφώθηκε το τελευταίο διάστημα, η συνοχή στην δημοτική ομάδα της Δημάρχου είναι ανύπαρκτη και δεδομένου του γεγονότος ότι η ίδια η δήμαρχος δεν έχει πει δημόσια τι θα κάνει ανέλαβε την πρωτοβουλία να στήσουν μια νέα δημοτική παράταξη χωρίς την Χαρούλα και να διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών του δήμου Βέροιας.

Ο Γ. Μιχαηλίδης επιβεβαίωσε ότι συνεργάζεται προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός σχήματος με τον κ. Παυλίδη, απευθύνονται σε συναδέλφους τους εντός της δημοτικής ομάδας αλλά και σε υποψήφιους συμβούλους που ήταν παρόντες στην εκλογική μάχη του 2010 και κάνουν συνεχώς επαφές και κρούσεις και τα ονόματα όλων θα ανακοινωθούν σε χρόνο που θα επιλέξουν.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι επικεφαλής της Κίνησης αυτής θα είναι ο Παύλος Παυλίδης, πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του δήμου.

Τέλος, ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε ξεκάθαρα ότι η κίνηση άρχισε να έχει δυναμική και δεν υπάρχει περίπτωση να συνταχθεί εκ νέου υπό την σημαία της νυν δημάρχου Χ. Ουσουλτζόγλου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τώρα όψιμα και ασθμαίνοντες όλοι ανεκάλυψαν την ανυπαρξία της δημάρχου ? Όταν έλεγαν μεγαλόστομα ναί σε όλα και ψήφιζαν τις επιλογές της ζούσαν σε άλλο πλανήτη ?Ασε δεν θα πάρουμε . Σας χορτάσαμε όλους τόσα χρόνια.Πάτε να κάνετε παρέα με το Λιάπη ,,,επαγγελματίες πολιτικοί της οκάς....