Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Αερόθερμο τζακιού από τον κυρ Στέλιο - Υπεδαφοκαλλιεργητής νέου τύπου - Τιμές άκρως ανταγωνιστικές

Πήρα και δοκίμασα δυο βδομάδες τώρα στο τζάκι μου στο σπίτι μου ένα αερόθερμο και κυριολεκτικά δεν έχω λόγια να σας περιγράψω την διαφορά που βίωσα. Ο χώρος του καθιστικού που είναι γύρω στα 60 τμ ζεστάθηκε τόσο πολύ που έξω είχε παγωνιά και εμείς μέσα κυκλοφορούσαμε με κοντομάνικα φανελάκια.

Το αερόθερμο αυτό είναι ιδιοκατασκευή από έναν μάστορα που κατά κοινή ομολογία είναι...
“χρυσοχέρης”. Χρησιμοποίησε ένα ειδικό μέταλο για την κατασκευή του που χρειάζεται μόλις το 40% της θερμότητας για να βγάλει καυτό αέρα σε αντίθεση με τα άλλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και στοιχίζουν υπερδιπλάσια χρήματα σε καιρό κρίσης.

Ο κυρ Στέλιος από το Νησί “ζωγράφισε” και άφησε άφωνους εμάς που το χρησιμοποιούμε αλλά και όσους το έζησαν ως επισκέπτες από κοντά.

Ο μάστορας Στέλιος βρίσκεται στο Νησί Ημαθίας και έχει πολύχρονη εμπειρία στις κατασκευές αγροτικών μηχανημάτων με κορυφαίο τον Υπεδαφοκαλλιεργητή (νύχι) που χρησιοποιείται στα χωράφια από τους αγρότες. 

Στην κατασκευή αυτή που είναι δικής του παντέντας απαιτείται λιγότερη κατανάλωση καυσίμων αφού οι αντιστάσεις που βρίσκει το σταβάρι είναι μικρότερες εξ αιτίας της κλίσης που έδωσε .

Για έξυπνες αγορές που οφελούν την τσέπη μας αλλά και κάνουν την δουλειά μας θεωρώ ότι είναι “μονόδρομος” να απευθυνθούμε στον κυρ Στέλιο για την παραγγελία μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980319577, Στέλιος Χρυσοχόου

Δεν υπάρχουν σχόλια: