Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ψήφισμα - Ομόφωνη απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Αλεξάνδρειας προς ΔΕΗ: Να συνδεθούν όλα τα κομμένα ρεύματα

Χρ. Αλευράς
-Μετά την επιμονή του Χρ. Αλευρά

Κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, την Τρίτη 17.12.2013, ο δήμαρχος Φώτης Δημητριάδης, ενημέρωσε ότι ήδη έγιναν τριάντα πέντε (35) συνδέσεις ρεύματος σε οικογένειες στις οποίες είχε κοπεί και υπάρχουν προς έγκριση ακόμα 51 αιτήσεις , πολλές από τις οποίες όμως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί για να...
τύχουν επανασύνδεσης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αλευράς ανέφερε πως υπάρχουν πολύ περισσότερες οικογένειες που στερούνται το βασικό αυτό αγαθό , τουλάχιστον 250 οικογένειες βρίσκονται στο έλεος του σκότους και του χειμώνα και δεν είναι δυνατόν το κοινωνικό σύνολο, απαθές απλώς να περιμένει το επόμενο «μαγκάλι» αδιαφορώντας για την δυστυχία του συνδημότη του.

Δεν υπάρχει δήλωσε καμία διαφορά ούτε στην δυστυχία ούτε και στο σκοτάδι που να ορίζεται από διάφορα Ε9, και να δικαιολογεί προφάσεις για απορρίψεις αιτήσεων επανασύνδεσης, γιαυτό και πρότεινε την επανασύνδεση όλων των κατοικιών, είτε πληρούν τις τεθείσες προϋποθέσεις, είτε όχι, όπως και την ψήφιση σχετικού ψηφίσματος από το δημοτικό συμβούλιο.

Η απάντηση του δημάρχου ήταν πως αν ο κ. Αλευράς γνωρίζει ποιες είναι οι οικογένειες αυτές, να ενημερώσει τον δήμο για να προχωρήσουν στη σύνδεση.

Ο Μπάμπης Γκιόνογλου συμφώνησε με τον κ. Αλευρά και είπε πως όντως είναι πολλοί οι συμπολίτες οι οποίοι ντρέπονται να δηλώσουν για την επανασύνδεση ρεύματος και θα πρέπει να γίνει επανασύνδεση όλων των κατοικιών χωρίς ρεύμα.

Το δημοτικό συμβούλιο τελικά αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, τη έκδοση ψηφίσματος για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος όλων των οικογενειών χωρίς όρους και περιορισμούς τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του 2014. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: