Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Απογοήτευσαν οι κουμπάροι της ΝΔ στην Ημαθία - Ούτε "πλάκα" δεν μπορείς να κάνεις

Mίλησαν οι βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ στον προϋπολογισμό για την επόμενη χρονιά και όπως ήδη καταλάβατε δεν είπαν τίποτα το καινούργιο. Δεν πρωτοτύπησαν. Επανέλαβαν τον εαυτό τους οι Τσαβδαρίδης και Βεσυρόπουλος σε τέτοιο βαθμό που κατάντησαν πλέον βαρετοί, χωρίς ουσία. Αφού να φανταστείτε ότι το...
σκέφτηκα πολύ χρόνο για να κάτσω να γράψω και να ασχοληθώ μαζί τους. Ούτε πλάκα δεν μπορώ να κάνω με τα όσα είπανε οι δυο κυβερνητικοί βουλευτές.
Αλλά αφού μπήκα στον κόπο ας το συνεχίσω. Κατ΄ αρχάς κάθισα και άκουσα τα βίντεο με τις ομιλίες τους στη Βουλή. Σκέτη πλήξη. Ο Λάζαρος ο αστραπιαίος συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Νομίζει ότι με τον τρόπο αυτό θα γίνει αρεστός στο περιβάλλον Σαμαρά και ίσως τον θυμηθεί κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός σε κάποιον μελλοντικό ανασχηματισμό. Είναι φανερό ότι έχει ως παράδειγμα τον Άδωνη που εξ αιτίας της μνημονιακής υποτέλειας και τις επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ τον οδήγησαν στο υπουργείο Υγείας.

Από την άλλη έχουμε τον Βεσυρόπουλο που παρά τρίχα να γίνει υπουργός. Όλοι θυμόμαστε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Ημαθία που έγραφαν ότι ο ψηλός έχαιρε μεγάλης εκτίμησης του Στουρνάρα και ότι με την πρώτη ευκαιρία θα τον έπαιρνε κοντά του ως υφυπουργό. Αστειότητες έγραφαν αφού αστειότητες έστελνε το γραφείο του ως σχόλια και παραπολιτικά αλλά δε βαριέσαι. Ο ψηλός έχει ακόμα ευκαιρίες μπροστά του. Στην ομιλία του οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν διαφορετικός από τον κουμπάρο του τον Λάζαρο. Ήταν χαμηλών τόνων, σπαραξικάρδιος, έχοντας μια έγνοια να πείσει τους Ημαθιώτες ότι τους συμπονάει, συμπάσχει, ότι ζει κι αυτός μέσα στην κοινωνία και γνωρίζει τον πόνο που προκάλεσε η πολιτική της Κυβέρνησης Σαμαρά.


Θα σας πω την αλήθεια. Δε θέλω να το δημοσιεύσω το κείμενο αυτό γιατί πιστεύω ότι αυτό ακριβώς θέλουν, αυτό επιδιώκουν και οι δυο βουλευτές. Να ασχοληθώ μαζί τους έστω και αρνητικά. Αλλά, αφού έκατσα και έγραψα τρακόσιες περίπου λέξεις δε θέλω να τις πετάξω….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μίλησαν και τα στρουμφάκια!!!!

Ανώνυμος είπε...

ότι πιο γελοίο πέρασε απο τον νομό μας... Αποστόλη βάλτην ΟΛΗ!!!!!!! Ετσι μόνο θα καταλάβουν οι αγράμματοι .