Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το φώς επανήλθε. Η χώρα βυθίστηκε στο απόλυτο σκότος ! / Γ. Ουρσουζίδης

Απ΄την στιγμή που οι διεθνείς τοκογλύφοι αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιο τους και στην πατρίδα μας, γνωρίσαμε καλά πλέον τι θα πει ανασφάλεια, φτώχεια, πείνα, δυστυχία, απώλεια αξιοπρέπειας, αυτοκτονία!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ήρθε και η χαριστική βολή από τους κυβερνώντες, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργού Περιβάλλοντος χωρίς ρεύμα ζουν 10.000 με 15.000 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα, και αυτή είναι η...
πιο μετριοπαθής εκτίμηση, μετά την γενική κατακραυγή  το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μελετά την συνεργασία με τους δήμους, ώστε να μην διακόπτεται η ηλεκτροδότηση σε ευπαθείς ομάδες, θαρρείς και κάποιος επιλέγει να μείνει χωρίς ηλεκτρικό, προκειμένου να αποταμιεύσει χρήμα!

Προτάθηκε από τους επαΐοντες πολιτικούς που μας κυβερνούν, να ορισθούν επιτροπές, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι πραγματικά έχουν ανάγκη, δηλαδή ποιοι Έλληνες, που ενώ διαθέτουν χρήματα δεν πληρώνουν  τους λογαριασμούς της ΔΕΗ !

Δεν υπάρχει νομίζω μεγαλύτερος εξευτελισμός, φαντασθείτε πως ηχεί στα αυτιά του κόσμου ότι, οι Έλληνες στερούν από τα παιδιά τους το ηλεκτρικό ρεύμα οικιακής χρήσης, ενώ έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν στην δαπάνη εξόφλησης των λογαριασμών!

Ε, λοιπόν όχι, ως εδώ και μη παρέκει, δεν μας πρέπει τέτοια αδικία, δεν μας αναλογεί τέτοιος εξευτελισμός, ο Ελληνικός λαός είναι μακράν ο στοργικότερος λαός σε ότι αφορά την οικογένεια, τουλάχιστον μεταξύ των λαών της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.

Αλλά πρόκειται για ανοησία ή για μηχανισμό «εξυπηρέτησης» ενόψει εκλογών;

Μήπως  το σάπιο πολιτικό κατεστημένο μυρίστηκε αίμα; Μήπως ταπεινώνει  ακόμη μια φορά τους πολίτες, καλώντας τους να αποδείξουν ότι δεν είναι απατεώνες που στερούν τα παιδιά τους από  το ηλεκτρικό! Μήπως πρέπει κάποιος κλείνοντας  το μάτι και χτυπώντας στην πλάτη τους δυστυχισμένους πολίτες, να ξεστομίσει την αθλιότητα: «κατόπιν ενεργειών μου» το ηλεκτρικό αποκατεστάθη! Βυθίζοντας ταυτόχρονα την χώρα στο απόλυτο πνευματικό σκότος !     
         

Βέροια 16/12/2013                                          


 Υ.Γ.  «Παράλληλα ο κ. Μανιάτης δεσμεύθηκε για δωρεάν ρεύμα τις ημέρες αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης προς τους καταναλωτές που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, προκειμένου με το μέτρο αυτό να ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν ηλεκτρικές συσκευές θέρμανσης αντί για τζάκια και ξυλόσομπες ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της αιθαλομίχλης.» 

Νομίζαμε πως στην κυβέρνηση ο Άδωνης ήταν το «πρώτο βιολί», μάλλον σφάλαμε ! 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIA NA EISAI THMHTHS THS NOMIMOTHTAS PREPEI O IDIOS NA EISAI GARANTI STIS FOROLOGIKES SOY YPOXREOSEIS ENANTI TOY KRATOYS....
ALLIOS H SIOPH EINAI XRYSOS.

Ανώνυμος είπε...

Απολύτως Γαραντι,..εντάξει!