Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

VIDEO - T. Moυσκεφτάρα (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) στην ΓΣ ΕΛΜΕ: Έχουμε ευθύνη γιατί δεν βγαίνουμε στο δρόμο του αγώνα. Όχι στη λογική της ανάθεσης


Τ. Μουσκεφτάρα
Στην ομιλία της η υποψήφια με τις "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ" Τασούλα Μουσκεφτάρα αναφέρθηκε στο καθεστώς που υπάρχει στους αναπληρωτές ειδικής αγωγής μέσω ΕΣΠΑ και σημείωσε ότι το μέλλον όλων, σε όλους τους τομείς όπως υγεία κλπ θα είναι μέσω ΕΣΠΑ. Αν υπάρχουν κοινοτικά χρήματα θα παρέχονται υγεία και παιδεία.
Επίσης σημείωσε την αναγκαιότητα ο...
αγώνας των εκπαιδευτικών να συνδεθεί με τους άλλους κλάδους και άσκησε σκληρή κριτική στους εκπροσώπους των παρατάξεων ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ στους οποίους καταλόγισε την ευθύνη για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στη χώρα εξ αιτίας των πολιτικών που ασκείται από τα κόμματα στα οποία ανήκουν όλοι αυτοί.
Δεν είμαστε ένοχοι, ούτε μαζί τα φάγαμε επεσήμανε η Τ. Μουσκεφτάρα. Είμαστε ένοχοι για το ότι συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση καθηλωμένοι στα σπίτια μας. Να μην αναθέτουμε στους άλλους τα όσα πρέπει να κάνουμε εμείς. Έχουμε ευθύνη γιατί συμμετέχουμε λίγοι στον αγώνα.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ. ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ