Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Παραιτήθηκε από γραμματέας της ΝΕ Πασόκ αλλά κρατάει "πισινή" ο Μιχαηλίδης

Στην δημοσιότητα έδωσε την επιστολή παραίτησής του από την θέση του γραμματέα της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Μιχαηλίδης. Ο παραιτηθείς γραμματέας επικαλείται έλλειψη μπούσουλα και καθοδήγησης από την κεντρική ηγεσία παρά τον εύλογο χρόνο που έχει παρέλθει από την εκλογή των νέων οργάνων.
Προσωπικά εκτιμώ ότι η παραίτηση αυτή βολεύει προσωπικά τον Γ. Μιχαηλίδη που θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιβιώσει πολιτικά. 

Η ανακοίνωση είναι:


Υπέβαλα την παραίτηση μου από Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, στην συνεδρίαση του οργάνου που έγινε στις 28/12/2013. Μου ζητήθηκε από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής να παραμείνω μέχρι να ορισθεί ο τρόπος αντικατάστασής μου, από το νέο γραμματέα, διαδικασία η οποία καθορίστηκε την Πέμπτη 16/1/2014. Τα καθήκοντα του γραμματέα της Ν.Ε. θα ασκεί η αναπληρώτρια μου,  Βαλδήρ Ιωάννα, μέχρι την εκλογή του νέου γραμματέα

Οι λόγοι της παραίτησης, οι οποίοι αναλύθηκαν και στις δύο συνεδριάσεις, παρουσία του γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής, έχουν να κάνουν με ζητήματα που αφορούν την οργανωτική δομή, το μοντέλο λειτουργίας, και άλλα θέματα σοβαρά κατά την άποψή μου που αφορούν εξολοκλήρου την Ν.Ε. 

Επειδή όμως είδε το φώς της δημοσιότητας μια "ερμηνευτική" των δηλώσεών μου σχετικά με την τοποθέτηση νέας διοικήτριας στο νοσοκομείο του Νομού μας, θα ήθελα με την ευκαιρία να αποκαταστήσω τα πράγματα. Η τοποθέτηση αυτή σαφέστατα δεν ήταν ο λόγος της παραίτησης. Αφορά απόφαση της Κυβέρνησης και προσωπικά δεν με αγγίζει η συγκεκριμένη επιλογή. Και φυσικά όλα όσα ακούστηκαν και σχολιάστηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αντιθέτως εύχομαι ολόψυχα στη νέα Διοικήτρια του νοσοκομείου μας καλή επιτυχία στο έργο της.

Υπήρχαν και υπάρχουν άλλα ζητήματα δυστυχώς σοβαρότερα τα οποία έγκαιρα είχα επισημάνει αλλά δυστυχώς συνέχισαν να υφίστανται. Δόθηκε μία πίστωση χρόνου προκειμένου να λυθούν, να διευθετηθούν τα θέματα που «ταλαιπωρούσαν» την Οργάνωση της Ημαθίας. Δυστυχώς αυτός ο χρόνος πέρασε άπραγος και η Ν.Ε. με τον γραμματέα της, δεν μπορούσαν να αποτελούν διακοσμητικά στοιχεία σε μία κοινωνία που «βράζει».
Παραιτήθηκα λοιπόν, παραμένοντας απλός στρατιώτης με το όπλο «παραπόδα» εν αναμονή του νέου. Είμαι στην ίδια γραμμή με όλους εκείνους που χρόνια τώρα αγωνιζόμαστε, με τα λάθη μας και τις αδυναμίες μας, για  μια καλύτερη κοινωνία.

Με εκτίμηση
Μιχαηλίδης Γιώργος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πεινάς? Φάε τον πασόκο της γειτονιάς!
Ο πασόκος μένει πασόκος ότι και εαν γίνει. άρπαγας, λαμόγιο, ρουσφετολόγος, τζαμπατζής , καλοβολεψάκιας. Οτι χειρότερο πέρασε απο την Ελλάδα. Οτι πιο άχρηστο. Οτι και να κάνει ο πασόκος, πασόκος λαμόγιο θα μείνει. Εδώ την νεα δημοκραρία την έκανε νέα πασοκοκρατια, τι να λεμε τωρα.
Απλά αλλάζουν την μάσκα που φοράν μπας και βολευτούν αλλού.
Αλήθεια αυτο το καλόπαιδο ο βουλετής άχρηστος απο την βέροια που έιχε γραφείο στην χρυση γωνία πάνω, ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕ?
Πως λεγόταν να δεις .... χαχαχαχαχα
Να με πουν αυτοι οι πασοκοι που τον εβγαλαν. Απο Τ ξεκινάει το επίθετο. Το Τ το βαζω επειδή το κάνω σαν τα τηλεπαιχνίδια του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 που είναι με την χουντα - κυβερνηση.
Αλλαξε μάσκα ο Τ , και βολευτικε μια χαρά και εμεις δεν βαριεσαι.
Ξυπνατε ΜΑΚΑΚΕΣ!