Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

"Μαύρη" πέτρα στον Δημητριάδη και από τον Κ. Ακριβόπουλο! Μετά από 12 χρόνια αποχωρεί αγανακτισμένος

Ο Κώστας Ακριβόπουλος αριστερά με τον Στέφανο Δριστά δίνουν τα χέρια για κοινό αγώνα

Το ερώτημά μας ήταν αυθόρμητο: Γιατί έφυγες από τον Δημητριάδη μετά από 12 χρόνια στην παράταξή του; Και η απάντηση ήταν χείμαρρος, σκέτη αποκάλυψη που όμως είναι πλέον...
κοινό μυστικό σε όλο το εύρος του δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Κώστας Ακριβόπουλος είναι από το Κλειδί και τον γνωρίζουν στο χωριό του για την μαχητικότητα που δίνει τους προεκλογικούς αγώνες, είτε σε αυτοδιοικητικό είτε σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Ανήκει στην ΝΔ και δεν το κρύβει αλλά ο προβληματισμός του για το πώς πάνε τα πράγματα είναι εμφανής. Τον συνάντησα το βράδυ της Τετάρτης στην Αλεξάνδρεια παρέα με τον δημοτικό σύμβουλο και στέλεχος της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του υποψήφιου Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη, τον Στέφανο Δριστά.

Με τον Κ. Ακριβόπουλο είχαμε μια κουβέντα πολύ αποκαλυπτική που επιβεβαίωσε πλήρως την ανυπαρξία του δήμου και την ανεπάρκεια της διοίκησης από το Κλειδί όπου τέσσερα χρόνια «δεν μπήκε ούτε μια φτυαριά τσιμέντο ή μια πλάκα πεζοδρομίου», όπως είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε λέγοντας ότι ο δήμαρχος Δημητριάδης θα τιμωρηθεί για το ότι έταξε πολλά στο Κλειδί αλλά το ξέχασε, δεν έκανε απολύτως τίποτα για τον τόπο αυτόν που έχει τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα με κυριότερο την θάλασσά του και τις καλλιέργειες στις εκβολές του Λουδία.

Ο επονομαζόμενος και «Αυστραλός» αφού γεννήθηκε στην μακρινή ήπειρο και επέστρεψε στα πάτρια εδάφη σε ηλικία 14 ετών είναι σκληρός όταν αναφέρεται στον Φ. Δημητριάδη και την διοικητική του ανεπάρκεια. «Εγώ ήμουνα μαζί του από το 2002. Κοντά δώδεκα χρόνια και πλέον το αποφάσισα. Δεν πάει άλλο. Ο Δημητριάδης είναι μόνο λόγια και καθόλου πράξεις. Το χωριό μας, το Κλειδί, το ξέχασε εντελώς. Δεν έγινε ούτε ένα έργο στο χωριό αν και εμείς τον τιμήσαμε με την ψήφο μας πολλές φορές. Τώρα πλέον ήρθε η ώρα να τον τιμωρήσουμε. Εγώ το αποφάσισα και συντάχθηκα με τον Παναγιώτη Γκυρίνη και θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Θα είμαι υποψήφιος όπου με πει ο Π. Γκυρίνης. Εγώ θέλω να προσφέρω στο χωριό μου και επιθυμώ να είμαι υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο για να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατεί στο Κλειδί. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα εκπλαγούν πολλοί από το αποτέλεσμα της κάλπης στο Κλειδί. Υπομονή να έχουν και ο Μάιος πλησιάζει».


Ο παρακαθήμενος Στέφανος Δριστάς άκουγε τον συνομιλητή και συμφώνησε σε όλα όσα έλεγε. Δήλωσε δε χαρούμενος από την προσχώρηση του Κ. Ακριβόπουλου στην παράταξη «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και έκλεισε λέγοντας ότι είναι αισιόδοξος ότι η εκλογή θα είναι νικηφόρα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε Γκυρινημε αυτούς θα κερδίσεις εκλογές; Με ότι φθαρμένο κυκλοφορεί στην αγορά; Αυτοί που ακουγονται ότι τον πλαισιώνουν κρίθηκαν από τον Αλεξανδρινο λαό ως αποτυχημένοι. Όσο τούς έχεις μαζί σου μόνο ζημιά σε προξενούν. Αστους στα αζήτητα και βγάλε νέους ανθρώπους μπροστά.

Ανώνυμος είπε...

Ε βέβαια καλά λέει ο φίλος με παλαιά υλικά? Ενώ ο Δημητριάδης, με τον Κούγκα, είναι ότι ποιο καινούργιο. Κάτι σαν λυκόπουλα δηλαδή?

Ανώνυμος είπε...

Το ίδιο λέμε φίλε μου. Φθαρμένοι υπάρχουν και στις δύο πλευρές. Ναλπαντης Δριστας κτλ από την μια Κουγκας και Σια από την άλλη. Άρα τι μας μένει;

Ανώνυμος είπε...

Μόνη ελπίδα ο Σπυρίδης.Μένει να δούμε μόνο ποιοί θα τον πλαισιώσουν

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι θα τον πλαισιώσουν? Τι είδους απορία είναι αυτή? Δεν γνωρίζεις φίλε ανώνυμε, ότι τα καλάμια στην περιοχή μας είναι αυτοφυή?