Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τυπική διαδικασία η ανακήρυξη του Σπυρίδη σε υποψήφιο δήμαρχο με τον ΣΥΡΙΖΑ / Στις 6μμ

Γ. Σπυρίδης υποψήφιος δήμαρχος
Χρ. Αντωνίου σε λίγο υποψήφιος βουλευτής
Συγκέντρωση για σήμερα στις 6 το απόγευμα στο κέντρο «ΛΕΜΟΝΑ» καλεί η δημοτική παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» η οποία ενεργοποιήθηκε εσχάτως από τον ΣΥΡΙΖΑ για να συγκροτηθεί αφενός ένα ψηφοδέλτιο με κομματικό πρόσημο και την ανάδειξη του Γ. Σπυρίδη, δημοτικού συμβούλου, σε υποψήφιο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης.

Η διαδικασία έχει καθαρά τυπικό χαρακτήρα και θα έλεγα και πανηγυρικό αφού το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο εδώ και μήνες. Η απόφαση για την...
τοποθέτηση του Γ. Σπυρίδη ως επικεφαλής της παράταξης κατέστη μονόδρομος αφού οι κινήσεις που έκανε από τον Οκτώβριο ως σήμερα η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ατελέσφορες, άτακτες, χωρίς στρατηγική και εν τέλει εσωστρεφείς.

Να σημειώσω ότι προ δυο ημερών έγινε μια «κλειστή» σύσκεψη μελών και φίλων για να τσεκαριστούν οι δεδομένες διαθεσιμότητες για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να το ...χαίρονται το παλληκαράκι τους!!!

Ανώνυμος είπε...

στην τελικη ο μονος υποψηφιος που εχει δουλεια και βγαζει μεροκαματο. Πιον χαλαει? Τα εργολαβακια? Βαρεθηκαμε τους θιασαρχες δημαρχους. Επιτελους καποιος που εχει ΔΟΥΛΕΙΑ ρε.
Αλλα ξεχασα, εχουμε και τους αγροτες που κλεινουν τους δρομους επειδη ψηφισαν ΜΠΕ συροπουλο και τωρα το εριξαν στην κλαψα τα καημενα τα προβατα. Συγνωμη απο τα προβατα τα οποια ειναι μια χαρα ζωακια. Οι αγροτες ειναι τα νουμερα.