Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

"ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ

-στελεχώνει το ψηφοδέλτιο ο Παν. Γκυρίνης


Ο Παναγιώτης Γκυρίνης είναι γνωστό ότι ανέλαβε ένα μεγάλο βάρος, μια μεγάλη ευθύνη να ηγηθεί ψηφοδελτίου και το οποίο έχει ως πολιτικό στόχο την ανατροπή της υφιστάμενης κατάστασης στον δήμο Αλεξάνδρειας. Την ανατροπή της διοίκησης Δημητριάδη, της διοίκησης των απευθείας αναθέσεων όπως είπε χαρακτηριστικά στην...
πρώτη δημόσια εμφάνιση μόλις δημοσιοποιήθηκε η υποψηφιότητά του.

Το φορτίο είναι βαρύ αλλά και ευχάριστο όπως δήλωσε στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ ο Π. Γκυρίνης. Kαι συνέχισε λέγοντας ότι η ευθύνη που ανέλαβε είναι μεγάλη γιατί οφείλει να εκπροσωπήσει χιλιάδες συνδημοτών που  βιώνουν επί τρία και πλέον χρόνια την ανυπαρξία της διοίκησης Δημητριάδη, που παρατηρούν με έκπληξη και αγανάκτηση το πάρτι των απευθείας αναθέσεων σε κολλητούς, συγγενείς και «δημοτικούς εργολάβους», που δεν βλέπουν να γίνεται η παραμικρή προσπάθεια για να χτυπηθεί το τέρας της ανεργίας και της φτώχειας.

Το ευχάριστο είναι, συνέχισε ο Π. Γκυρίνης, ότι η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο μεγάλη που μας δίνει νέα ώθηση για ακόμα πιο συντονισμένο αγώνα εμένα και τους συνεργάτες μου. Αυτά που ακούμε από τον κόσμο στις επισκέψεις που κάνουμε άτυπα στα χωριά και στην πόλη για την διαμόρφωση του ψηφοδελτίου είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, λέει χαρακτηριστικά.
«Είναι ευχάριστο το δίλημμα που αντιμετωπίζω όταν βλέπω τόσους πολλούς συμπολίτες να θέλουν να συστρατευτούν στον κοινό μας αγώνα. Αυτή η κατάσταση μας δίνει αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί ώστε να βάλουμε φρένο στην κατρακύλα του δήμου, στην αδράνεια και στις σκοτεινές πρακτικές της διοίκησης που όλοι τις γνωρίζουν και ο μόνος που δεν τις βλέπει είναι ο δήμαρχος. Εμείς θα τα αλλάξουμε όλα και θα πορευτούμε με διαφάνεια και αξιοκρατία. Είναι δέσμευσή μας», ολοκλήρωσε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ο κόσμος λέει ότι πρέπει να αλλάξουμε πορεία ως δήμος και ότι πρέπει να βγει ένας δήμαρχος και ένα δημοτικό συμβούλιο που θα έχει ως πρώτο στόχο την αναβάθμιση του τόπου και όχι την δική του, θέλει να τον βλέπουν συχνά στα χωριά του και να δίνει λογαριασμό των πράξεών του και όχι να τον βλέπουν κάθε τέσσερα χρόνια.

Κλείνοντας την σύντομη συζήτηση με τον Π. Γκυρίνη είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας ότι εντός των επόμενων ημερών θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές, τους προγραμματικούς πυλώνες της παράταξής του, το όνομα και το σήμα της παράταξης και τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: