Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας απαντάει και νουθετεί την παράταξη "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣΗ" του Παν. Γκυρίνη

 Κάθε  άλλο παρά ορθός είναι ο δρόμος που διάλεξε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Π. Γκυρίνης  στην απέλπιδα προσπάθεια του να γίνει Δήμαρχος Αλεξανδρείας

Ούτε λίγο ούτε πολύ ψάχνει να βρει κάποια αιτία, κάποια ασήμαντη αφορμή, κάποια παρωνυχίδα, κάποιο αβάσιμο έως ανύπαρκτο στοιχείο για να κατευθύνει  αμέσως τα βέλη του εναντίον του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη.
Το οπλοστάσιο του κ. Γκυρίνη είναι έτοιμο με ...
προκατασκευασμένες καταγγελίες και με χαλκευμένες, ξύλινες αντιπολιτευτικές  εκφράσεις, που όλος ο κόσμος τις γνωρίζει μια και τις έμαθε από κάποια έντυπα που πρόσφατα κυκλοφόρησαν  με μοναδικό σκοπό την παρουσία τους στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν ασκείται έτσι η πολική κύριε Γκυρίνη. Δεν ασκείται η πολιτική με συνεχείς επαναλήψεις  ανυπόστατων κατηγοριών και με  επανάληψη επιθέσεων που δεν εδράζονται  στην κοινή λογική και στην υπάρχουσα πραγματικότητα.

Ας πούμε όμως λίγα πράγματα. Η έντονη βροχόπτωση της Κυριακής διήρκησε από την ένατη μέχρι τη δέκατη ώρα περίπου το βράδυ. Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κ. Τζίλας Γεώργιος  ήταν παρών στην πλατεία Ελευθερίας από τους  πρώτους ύστερα από εντολή του κ. Δημάρχου όπως αντιλαμβάνεστε. Μαζί του και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας κ. Περνετζής Αργύριος και όλοι οι διαθέσιμοι υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης  με σκοπό να παρακολουθήσουν και να συντονίσουν κάποια  παρέμβαση αν υπήρχε ανάγκη.

Την επόμενη μιάμιση ώρα η βροχή λιγόστεψε, το στραγγιστικό σύστημα λειτούργησε κανονικά, αφού τα φρεάτια και οι αγωγοί, κατά ομολογία και του κ. Γκυρίνη ήταν καθαρισμένα, κι έτσι  στις 11.00  δεν υπήρχαν νερά στην περιοχή της  Πλατείας Ελευθερίας. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ  ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Ο κ. Γκυρίνης βέβαια και όλοι όσοι τον ακολουθούν και του συμπαραστέκονται είδαν « έντρομους πολίτες»  να τρέχουν να σώσουν την περιουσία τους από τα νερά που είχαν κατακλύσει  την περιοχή κλπ κλπ, που μόνο θυμηδία και ειρωνικά σχόλια προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν την ίδια στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αλεξάνδρειας, σε ερώτηση  των υπευθύνων της ιστοσελίδας « ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΓΙΔΑΣ», στην οποία  ο κ. Γκυρίνης ανάρτησε την καταγγελία του, δήλωσε ρητά  και κατηγορηματικά
ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, που, κατά τον κ. Γκυρίνη κινδύνευαν να χάσουν τις περιουσίες τους, φυσικά.

Εσεις οι πολίτες λοιπόν, όλοι οι καλοπροαίρετοι δημότες τι συμπέρασμα βγάζετε; Κάποιος  ασφαλώς δε λέει την αλήθεια και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με έναν μοναδικό σκοπό που διακρίνουμε στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης που λέει:

«Εμείς ως παράταξη  «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και ως αυριανή διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας δεσμευόμαστε δημόσια και υπεύθυνα ότι θα σχεδιάσουμε , θα διεκδικήσουμε και θα υλοποιήσουμε το έργο αυτό θωρακίζοντας  την πόλη της Αλεξάνδρειας από νεροποντές τέτοιας έντασης. Μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη».

Η αυριανή Διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας» χρησιμοποίησε  τέσσερα «θα» σε δύο αράδες κείμενο αυτό λέει πολλά !!! Κι όσο για τους θώρακες πρέπει να τονίσουμε ότι αυτοί αποτελούσαν  ένα οπλικό σύστημα του παρελθόντος και σήμερα  δε χρειάζονται ασφαλώς !!!
Οι δημότες της Αλεξάνδρειας ξέρουν και καταλαβαίνουν!!!

                                                                                          Για την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας 
                                                                                                    Τζίλας Γεώργιος
                                                                                           Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στρουμφάκια πάντα υπήρχαν ,υπάρχουν, και θα υπάρχουν. Απαντώ ως πολίτης στο φερόμενο ως Πρόεδρο τις ΔΕΥΑΛ.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος απαντάει στο γραφείο τύπου του Γκυρίνη? Ο Τζίλας? Πλάκα κάνεις!!

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως οι δημότες ξέρουν και καταλαβαίνουν κ Τζίλα. Όμως όχι όλα, όχι τα πάντα και επειδή εσύ είσαι λαλίστατος και παντογνώστης, εγώ δεν κατάλαβα το εξής. Όταν κυκλοφορούσε η τοπική εφημερίδα ΤΑ ΛΕΜΕ επί έξη μήνες έγραφε σε κάθε έκδοση αν γνωρίζει κανείς εκεί από το Δήμο το όνομα κ ΚΟΛΟΒΟΣ . Και βέβαια απάντηση δεν πείρε ΠΟΤΕ. Όμως μετά ένα εξάμηνο δημοπρατήθηκε το έργο τις αποχέτευσης του πρώην Δήμου Πλατέως, που εσείς ως ΔΕΥΑΛ υπογράψατε. Και ω ως θαύματος εκπρόσωπος τις εταιρίας που πήρε το έργο είναι ο κ Κολοβός!! Τυχαίο?? Τα υπόλοιπα προσεχώς.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι συλλέκτης του τοπικού τύπου έψαξα και βρήκα τα δημοσιεύματα τις εφημερίδας ΤΑ ΛΕΜΕ πράγματι το όνομα Κολοβός αναφέρεται σε πολλές εκδόσεις τις εφημερίδος, όμως δεν γνωρίζω αν τελικά ήταν και ο εκπρόσωπος τις εταιρίας που πήρε το έργο τις αποχετεύσεις .Ίσως είναι ένα θέμα προς διερεύνηση,

Ανώνυμος είπε...

Σιγή ασυρμάτου από τον λαλίστατο Τζίλα γιατί???

Ανώνυμος είπε...

Τζίλας, τις έγεινε? μούγκα στην στρούγκα