Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πασαρέλα μνημονιακών πολιτικών στα αγροτικά μπλόκα / Κάνουν και δηλώσεις οι "τελειωμένοι"


Είναι παρωδία, είναι αστείο, είναι γελοίο, είναι απαράδεκτο να εμφανίζονται με ύφος και στόμφο όλοι όσοι...
με τον έναν ή άλλον τρόπο υλοποίησαν τις αποφάσεις των Μνημονίων των τεσσάρων κυβερνήσεων από το 2009 ως και σήμερα, στα μπλόκα των αγροτών.

Είναι απαράδεκτο όλοι αυτοί οι κατέχοντες θεσμικές θέσεις, όπως δήμαρχοι, νομάρχες και σύμβουλοι όλων βαθμίδων ενώ ανήκουν οργανικά στα Μνημονιακά κόμματα και μάλιστα υλοποίησαν αποφάσεις των Κυβερνήσεων αυτών να εμφανίζονται τώρα ως συμπαραστάτες των αγροτών που πλήττονται εξ αιτίας των …μνημονίων.

Σήμερα, στην Κουλούρα, όπου έγινε η συνέλευση των αγροτών από όλη την Ημαθία, εμφανίστηκαν ο Καραπαναγιωτίδης (ΝΔ, αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας), ο Καραμπατσός (ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος), ο Καλαϊτζίδης (ΝΔ, περιφερειακός σύμβουλος και ενδιαφερόμενος για το χρίσμα του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη), ο Δημητριάδης (ΝΔ, δήμαρχος Αλεξάνδρειας και εκ νέου υποψήφιος), η Μπαλτατζίδου (ΠΑΣΟΚ, περιφερειακή σύμβουλος και δεν ξέρω αν θα ασχοληθεί εκ νέου).

Όλοι οι παραπάνω έκαναν την σχετική πασαρέλα και έκαναν και δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης δηλώνοντας ότι είναι στο πλευρό των αγροτών που καταγγέλλουν την Κυβέρνηση για την άγρια φορολογική επιδρομή που κάνει εναντίον τους.

Είναι πολιτική παράνοια; Είναι πολιτική σχιζοφρένεια;

Όχι, είναι πολιτικός καιροσκοπισμός.

*Οι φωτογραφίες είναι από το σάιτ ΛΑΪΚΟΥΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: