Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τρελό σκηνικό στη ΝΔ Ημαθίας - Ο Καλαϊτζίδης βγαίνει επιθετικά για τους πτυχιούχους, τον Βεσυρόπουλο και προαναγγέλλει προσχώρηση στον ..Τζίτζι

Δηλώνει περήφανος που δεν έχει πτυχίο ΑΕΙ αλλά η φωτογραφία που
λανσάρει ο κυρ Κώστας είναι σε γραφείο που έχει Η/Υ, με στυλό στο χέρι
και ύφος ...καθηγητή. Μιλάμε για μεγάλο απωθημένο ...
Μας «τελείωσε» από επίσημος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ο Κώστας Καλαϊτζίδης με μια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα και στην οποία δεσπόζει ένα απωθημένο του. Το γεγονός ότι δεν είναι κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου και είναι ένας απλός νταλικιέρης που έγινε επιχειρηματίας του κλάδου των μεταφορών. Έχει μεγάλο νταλκά ο κυρ Κώστας και έχει θυμώσει πάρα πολύ και το λέει. Ο θυμός του συνίσταται στο...
γεγονός ότι ο Ιωαννίδης τον απέκλεισε από την θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του στην Ημαθία γιατί θέλει έναν με πτυχίο. Που να μπορεί βρε αδερφέ να διαβάζει έγγραφα, να μπορεί να καταλαβαίνει τι του λένε οι μηχανικοί, οι δικηγόροι και οι άλλοι γραμματιζούμενοι που δουλεύουν στις υπηρεσίες της Περιφέρειας. Που να μπορεί να σταθεί δηλαδή σε ότι απαιτεί μια θέση σαν κι αυτή του εκπροσώπου ενός δυναμικού νομού. Στα υπουργεία, στα επιστημονικά συνέδρια, στο εξωτερικό όπου απαιτούνται ξένες γλώσσες κλπ.

Ο κυρ Κώστας νομίζει ότι, επειδή έκανε λεφτά και βγήκε πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του 2010 με τις πλάτες του Χαλκίδη, μπορεί να γίνει και πρώτο βιολί σε έναν νομό σαν της Ημαθίας. Θα μπορούσε να αντιπροτείνει κανείς ότι και ο Καραπαναγιωτίδης τι είναι; Είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και δεν το ξέρουμε; Η απάντηση είναι απλή. Όχι, δεν είναι απόφοιτος ο Καραπαναγιωτίδης αλλά έχει βρε αδερφέ ένα χαρτί ΤΕΙ, έχει γυρίσει τον κόσμο δέκα φορές και μιλάει και ποντιακά. Λίγο το έχετε αυτό;

Δε μιλάμε για το έργο του Καραπαναγιωτίδη στην Ημαθία. Μηδέν από μηδέν ίσον μηδέν αλλά φεύγει με το κεφάλι ψηλά και οδεύει για την δημαρχία της Βέροιας. Όχι παίζουμε.

Ο Κ. Καλαϊτζίδης στην ανακοίνωσή του λέει στο τέλος ότι θα παραμείνει ενεργός για την επίτευξη των στόχων του (τους αναφέρει κι όλας) και προαναγγέλλει ότι θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Τζίτζι (έτσι τον αποκάλεσε ο Ιωαννίδης).

Μιλάμε για μεγάλη πλάκα όταν οι δεξιοί διασπώνται και ξεκατινιάζονται δημοσίως. Αναφέρομαι στο απόσπασμα που κατηγορεί τον Βεσυρόπουλο στην ανακοίνωσή του ο κυρ Κώστας.

Η ανακοίνωση του Κ. Καλαϊτζίδη είναι:

«Στην τριαντάχρονη συμμετοχική μου πορεία στα κοινά του τόπου μου, τιμώ και σέβομαι τη σημαντική προσφορά στην πατρίδα της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης της Ν.Δ. Κοινός της σκοπός από τη στιγμή της ίδρυσης της από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ήταν και ευελπιστώ ότι συνεχίζει να είναι η ανάδειξη ικανών ανθρώπων, όλων των κοινωνικών χώρων και επαγγελμάτων, με γνώμονα την οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας.

Δυστυχώς τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στο παρασκήνιο τις περασμένες μέρες, με αναγκάζουν να αποσύρω την πρόθεση υποψηφιότητάς μου για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη  Ημαθίας, με τον συνδυασμό του κ. Γιάννη Ιωαννίδη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Προφανώς κάποιοι, οι οποίοι βρίσκονται μακράν νυχτωμένοι εδώ και καιρό από την κοινωνία και την πραγματικότητα, αναζητούν πανεπιστημιακούς τίτλους και πτυχία από το Χάρβαρντ, τα οποία είναι γνωστό που κατάντησαν τη χώρα μας.

Το έχω ξαναδηλώσει ότι, τα δικά μου πτυχία μπορεί να μην είναι ντυμένα με πανεπιστημιακούς τηβέννους, είναι όμως βγαλμένα μέσα από το «πεζοδρόμιο» της  καθημερινότητας και της παραγωγικής διαδικασίας. Μέσα από τη ζωή της επιχείρησής μου, η οποία δίνει οικονομικές εξαγωγικές ανάσες, μαζί με χιλιάδες άλλες, στην ελληνική οικονομία, φέρνοντας συνάλλαγμα από τη φίλη Ρωσία και τις άλλες φίλες ανατολικές χώρες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους βουλευτές κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη και κ. Γεωργία Μπατσαρά, τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας, τους χιλιάδες πολίτες της Ημαθίας και την οικογένειά μου για τη στήριξη της υποψηφιότητας μου, η οποία προφανώς δεν άρεσε στους, γνωστούς «άλλους».

Σε αυτούς τους «άλλους» λοιπόν θα ήθελα να τους πω ότι το αυτοδιοικητικό όραμα του Κώστα Καλαϊτζίδη δεν έχει καμιά ανάγκη επιβεβαίωσης από κονκλάβια και μυστικοσυμβούλια ατόμων που έχουν αποτύχει στην τοπική κοινωνία.
Υπήρξα αυτόφωτος, καθαρός, έντιμος και αγωνιστής στην προσωπική μου πορεία και σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσω από εδώ και πέρα.

Επιδιώκοντας την υλοποίηση δημιουργικών στόχων για την Ημαθία μας, με πρώτο και κύριο την κατασκευή του Διοικητηρίου της Περιφερειακής μας Ενότητας, την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Εγνατία-Ημαθία-Πέλλα, την πλήρη απορροφητικότητα των ευρωπαϊκών πόρων της νέας προγραμματικής περιόδου και την επίλυση σοβαρών προβλημάτων καθημερινότητας, όπως η ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων σε επίπεδο Περιφέρειας.
Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτοί οι στόχοι θα υλοποιηθούν στο βραχυπρόθεσμο μέλλον με άτομα έμπειρα και ικανά, τα οποία έχουν δώσει εξετάσεις και έχουν περάσει με άριστα στην αυτοδιοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας.

Κώστας Καλαϊτζίδης
Περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι αγράμματοι έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια μας. Ο κάθε άσχετος πήρε θέση οργανική χωρίς να έχει ιδέα και μετά το παίζει επαναστάτης. Ευτυχώς ρε νταλικιέρη που ξύπνησε ο κόσμος. Τουλάχιστον έπρεπε να βγάλεις τον σκασμό σου και να λουφάξεις. Αλλά επιδή είσαι αγράμματος κάνεις επίθεση κιόλας. Που την κάνεις ήθελα να ήξερα που σε έχουν όλοι αυτοί που σε ψήφισαν γραμμένο.