Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δ. Χαραλαμπίδου- "Πέντε άξονες για την Κεντρική Μακεδονία"

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου, βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης και τώρα υποψήφια Περιφερειάρχης κεντρ. Μακεδονίας στα διόδια του Αιγινίου με τον Λ. Κιοσέογλου, μέλος του ΔΣ του Εργ. Κέντρου Θεσσαλονίκης καΙι της ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ και τον Ζ. Ζάννα, γραμματέα της ΝΕ Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ



Η βουλευτής και υποψήφια στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μιλά στο...
Κόκκινο για τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στη περιοχή.   

"Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμπυκνώνονται όλα όσα απασχολούν την Ελληνική κοινωνία: Είναι η πρώτη περιφέρεια σε αποβιομηχάνιση, είναι η δεύτερη με τα μεγαλύτερα ποσοστά μετανάστευσης, κλείνουν τα καταστήματα καθημερινά ενώ υπάρχει έντονος και μεγάλος αγροτικός πληθυσμός ο οποίος ήδη προετοιμάζεται για κινητοποιήσεις" δηλώνει η Δ. Χαραλαμπίδου σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Τονίζει πως η υποψηφιότητά της στοχεύει σε πέντε άξονες που θα ανατρέψουν την υπάρχουσα κατάσταση: Το σταμάτημα της αποβιομηχάνισης και η αντιμετώπιση της ανεργίας κυρίως στους νέους, τα προβλήματα στον επαγγελματικό και τον αγροτικό κόσμο, η προστασία του περιβάλλοντος και η προσπάθεια να μην μεταναστεύσει η νέα γενιά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: