Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τζιτζικώστας σε Μπούρτσου: Συγχαρητήρια είστε η μόνη διοικητής Νοσοκομείου που μας υποδέχεται τις τελευταίες βδομάδες

Επίσκεψη στα έργα επέκτασης του Νοσοκομείου Βέροιας πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη ο επικεφαλής της "Αλληλεγγύης, Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία" κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού. 

Ο κ. Τζιτζικώστας με την συνοδεία του επισκέφθηκε την διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Αναστασία Μπούρτσου, με την οποία συνομίλησαν για...
τα έργα που εξελίσσονται στο Νοσοκομείο. " Θέλω να σας πω ότι σχηματικά είστε περισσότερο άντρας, αν και γυναίκα. Είστε η μόνη διοικητής Νοσοκομείου που μας υποδέχεται τις τελευταίες βδομάδες" τόνισε στην αρχή της τοποθέτησης του ο κ. Τζιτζικώστας, ο οποίος ενημέρωσε την κ. διοικήτρια για το μοντέλο γεωθερμίας, το οποίο σκέφτεται να αξιοποιήσει η ΠΚΜ, για να μειώσει το ενεργειακό κόστος λειτουργίας δημόσιων οργανισμών και κτιρίων. Σε αυτό το επίπεδο ήταν και η τοποθέτηση της κ. Μπούρτσου, η οποία τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία των φορέων, για την επίτευξη όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: